Για Xposed να τρέξει1 ) θα πρέπει να έχετε μια ξεκλείδωτη Bootloader2 ) θα πρέπει να είναι με SuperSU ΕγκατεστημένοΔιαβάστε τους οδηγούς που αναφέρονται στο παρόν φόρουμ Όπως1. How to Unlock the Bootloader of Mi5. Flash την Ελληνική ROM στο Mi5 (3/32,3/64,4/128)

Εγκατάσταση XposedΟδηγίες:
-1 ) Εγκαταστήστε το συγκεκριμένο αρχείο apkXposed installer.apk
2 ) Στο ανάκτησης ( TWRP ) αναβοσβήνει το Framwork ( Zip αρχείου )
Σημείωση
Επανεκκίνηση θα διαρκέσει περισσότερο , ώστε να είναι ασθενήςΔημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με TWRP πριν αναβοσβήνει ( i dont φέρει καμία ευθύνη )έχουν επίσης επισυνάπτεται ανάκαμψη εργασίας που μπορώ να χρησιμοποιήσω τα οποία does not έχουν προβλήματα αφής χρησιμοποιούν τη μέθοδο Fastboot να εγκαταστήσετε αυτήν την ανάκτηση ( ευγενικά δεν ενημερώσετε MIUI έκδοση με την ανάκαμψη αυτή μου έδωσε ένα σφάλμα )Επί του παρόντος, χρησιμοποιώντας αυτό το xposed σε MIUI Κίνα Σταθερό 7.2.13 για μια μέρα δεν τα ζητήματα μέχρι τώρα !
κατεβαζεται τα δυο αρχεια και κανετε ρεσταρτ στο twrp και κανετε οως τη ρομ εγκατασταση του zip αρχειου!!
!XposedInstaller_3.0_alpha4 (1).apk - Google Drive
xposed-v83-sdk23-arm64-MIUI.zip - Google Drive
το συγκεγκριμενο tips το oficcial ειναι απο εδω!!!
Solarwarez Xposed For MI5 (Working Tested!) - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
Εγκατάσταση XposedΟδηγίες:
-1 ) Εγκαταστήστε το συγκεκριμένο αρχείο apkXposed installer.apk
2 ) Στο ανάκτησης ( TWRP ) αναβοσβήνει το Framwork ( Zip αρχείου )
Σημείωση
Επανεκκίνηση θα διαρκέσει περισσότερο , ώστε να είναι ασθενήςΔημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με TWRP πριν αναβοσβήνει ( i dont φέρει καμία ευθύνη )έχουν επίσης επισυνάπτεται ανάκαμψη εργασίας που μπορώ να χρησιμοποιήσω τα οποία does not έχουν προβλήματα αφής χρησιμοποιούν τη μέθοδο Fastboot να εγκαταστήσετε αυτήν την ανάκτηση ( ευγενικά δεν ενημερώσετε MIUI έκδοση με την ανάκαμψη αυτή μου έδωσε ένα σφάλμα )Επί του παρόντος, χρησιμοποιώντας αυτό το xposed σε MIUI Κίνα Σταθερό 7.2.13 για μια μέρα δεν τα ζητήματα μέχρι τώρα !
κατεβαζεται τα δυο αρχεια και κανετε ρεσταρτ στο twrp και κανετε οως τη ρομ εγκατασταση του zip αρχειου!!
!XposedInstaller_3.0_alpha4 (1).apk - Google Drive
xposed-v83-sdk23-arm64-MIUI.zip - Google Drive
το συγκεγκριμενο tips το oficcial ειναι απο εδω!!!
Solarwarez Xposed For MI5 (Working Tested!) - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...