Διαφήμιση

Νέο Mi4 δεν διαβάζει τη SIM! Βοήθεια!

• Νέο Mi4 δεν διαβάζει τη SIM! Βοήθεια!

Καλημέρα. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Παρέλαβα το κινητό χθες από Vickmall με μια παλαιότερη ROM που είχαν περάσει από εδώ και ήταν η γνωστή έκδοση LTE-CT. Έκανα update ακολουθώντας τον ειδικό οδηγό για αυτή την έκδοση (LTE-CT) και πέρασα την τελευταία ελληνική stable 7.3.2.0. Στη συνέχεια δοκίμασα να βάλω τη SIM card αλλά δεν την αναγνωρίζει. Δοκίμασα και άλλες και μάλιστα 1 από λειτουργικό Mi4 φίλου αλλά τίποτα. Δεν έχει χάσει το ΙΜΕΙ γιατί στις ρυθμίσεις το βλέπω (πατώντας όμως *#06# μου βγάζει μόνο το MEID της συσκευής).

Καμία συμβουλή ή να το γυρίσω πίσω; Έχει νόημα να περάσω παλαιότερη ROM;

Ευχαριστώ πολύ
    • Καλημέρα φίλε μου,
      Έκανες factory reset πριν περάσεις την rom; Το λέω γιατί συνήθως τέτοια προβλήματα εμφανίζονται όταν δε γίνεται factory reset.
      Δώσε μας επιπλέον πληροφορίες, πχ τι rom φορούσε πριν; Είχες δοκιμάσεις πριν να βάλεις τη sim και δούλευε κανονικά;
    • Ο/H iAmLiakos έγραψε:

Καλημέρα φίλε μου,
      Έκανες factory reset πριν περάσεις την rom; Το λέω γιατί συνήθως τέτοια προβλήματα εμφανίζονται όταν δε γίνεται factory reset.
      Δώσε μας επιπλέον πληροφορίες, πχ τι rom φορούσε πριν; Είχες δοκιμάσεις πριν να βάλεις τη sim και δούλευε κανονικά;

Καλησπέρα. Τελικά η λύση ήταν πιο απλή αν και ακόμη με παραξενεύει. Ήθελε να βάλω την SIM με ανοικτό το κινητό. Μέχρι τώρα πάντα απενεργοποιουσα όλα τα κινητά πριν βάλω την κάρτα.. Όσο ζεις μαθαινεις!

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση