Προσπαθώ να συνδεθώ με το καινούργιο μου "παιχνίδι" mi band 1s αλλα τίποτα.
Η εφαρμογή που εχω ειναι το Mi Fit 2.1.1 ,
Πάω Προφίλ , προθήκη συσκευής , ανοίγει το bluetooth και τίποτα .
Την σύνδεση την κάνεις μέσω της εφαρμογής Mi Fit, όχι μέσω του κινητού. Φρόντισε να είναι φορτισμένο το mi band και να είναι ανιχνεύσιμο το κινητό από bt συσκευές.
αυτο έκανα και τίποτα και στο δικό μου κινητό αλλά και στης γυναίκας μου που δοκίμασα.
Δεν το βλέπει , το φορτισα και όλο το βράδυ τα λαμπάκια ανάβουν κανονικά απο κάτω .
Δεν ξέρω τι να πώ μάλλον εχει θέμα το mi band σε εμενα ετυχε.
Ειναι πολυ απιθανο να εχει προβλημα το miband απο τη στιγμη που αναβουν τα λαμπακια.
Η αληθεια ειναι οτι ειχα παρατηρησει καποια στιγμη δυσκολιες στο pairing.
Η λυση ειναι μια , επιμονη και υπομονη.
Ανοιγοκλειμα του bluetooth, reboot στο κινητο, και να αφηνουμε το miband σε ηρεμια για κανα 5 λεπτο ωστε να μπαινει σε sleep mode. Μετα το φοραμε και ξανακανουμε pair μεσω του mifit app
Το περασμα απο sleep mode κανει "reset" στο bluetooth.
Στο τελος θα παιξει.
μια και συζητατε για τα mi ξερετε αν συνδεονται με app της nike γιατι ενας φιλος ειναι δρομεας και ακολουθει τα προγραμματα και καταγραφει τα δεδομενα αν ξερει καποιος ας μου πει να μην κανει τσαμπα αγορα(προκειται για ομαδα 4 ατομων)!!!!!!ευχαριστω!!!!
μια και συζητατε για τα mi ξερετε αν συνδεονται με app της nike γιατι ενας φιλος ειναι δρομεας και ακολουθει τα προγραμματα και καταγραφει τα δεδομενα αν ξερει καποιος ας μου πει να μην κανει τσαμπα αγορα(προκειται για ομαδα 4 ατομων)!!!!!!ευχαριστω!!!!
δύσκολα βάζεις και να μπορούσε η xiaomi σιγά μην το άφηνε η nike , αφού έχει δικό της
τεσπα , μόνο αν ακολουθούν τα δεδομένα μέσω του google fit θα κάνουν "δουλειά"