Παιδιά έχω και εγω πρόβλημα με το συγχρονισμό του ημερολογίου. Παλιά δεν υπήρχε αυτο(το κινητό το έχω απο Σεπτέμβρη-Οκτώβρη) δεν θυμάμαι ακριβώς με ποια ROM ξεκίνησε αλλα δεν έδωσα σημασία γιατί δεν με ένοιαζε. Τώρα τελευταία που το χρησιμοποιώ λόγο της δουλειάς όμως έχω θέμα. Με όποια Rom(φοράω developer) έχω βάλει εδω και μερικούς μήνες το κάνει. Έχω δοκιμάσει clean cache-dalvik cache απο TWRP και διαγραφή cache και δεδομένων μέσα απο τις ρυθμίσεις τις εφαρμογής. Καμιά ιδέα; Ανεβάζω και ενα sreenshot με την αναφορά.
Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB