εχει παρουσιαστει σε κανενα κατοχο redmi 3 pro ευαισθησια στην οθονη?για να γινω πιο συγκεκριμενος αναφερομαι στο σκρολαρισμα και οχι στην αντοχη της.Τις περισοτερες φορες το σκρολαρισμα γινετε πολυ δυσκολο καθως με την παραμικρη επαφη του δαχτυλου, αυτο το αντιλαμβανετε ως αγκιγμα και μου ανοιγει το αναλογο θεμα....φοραει την δικη μας rom stable 7.3.2.0.
REDMI 3 PRO Ευαισθησια οθονης
-
-
Μήπως είναι παρόμοιο πρόβλημα με αυτό που αναφέρεται στο παρακάτω thread?
Ghost Touch Xiaomi Redmi 3 -
τα εχω διαβασει αυτα τα Link αλλα αφορουν την λειτουργεια με γαντι την οποια δεν την εχει το redmi...πολυ εκνευριστικο παντος....
-
Για δες εδώ μερικές λύσεις μπας και δουλέψει κάποια και σε σένα:
How to change or calibrate touch sensibility on Mi3? - Xiaomi Mi 3 - Xiaomi MIUI Official Forum -
τιποτα απο αυτα...για το redmi δεν βρισκω πουθενα πως καλιμπραρω την οθονη....
-
Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα (7.3.2) πιο πολύ το καταλαβαίνω στη γραμμή κατάστασης και στο fb. Επίσης στο fb χρειάζομαι συνήθως δύο tab για να κάνω browse στις φωτογραφίες αλλά μπορεί να είναι και θέμα της εφαρμογής αυτό.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μήπως το παρουσιάζει εν ώρα φόρτισης;Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Τελικά το πρόβλημα με την συσκευή του @dimitrisfz1 οφειλόταν σε κακης ποιότητας tempered glass. Από την στιγμή που αφαιρέθηκε, τα προβλήματα με το touch εξαφανίστηκαν ..
-
ολα καλα με το redmi.......προσοχη στις καρτες sim ομως....εγω για αρχη εβαλα μια κομμενη που ειχα για δοκιμη με αποτελεσμα να μην βγαινει το πορτακι της καρτας μετα....το τι τραβηξα για να το βγαλω δεν περιγραφεται..μονο αγοραστη καρτα και προσοχη να εφαρμοζει καλα...σαν αρχαριος την πατησα και εγω....
-
Εχω το ίδιο πρόβλημα σε redmi 3S, μόλις έβγαλα το γυαλί το κινητό δουλεύει άψογα.
Σε επικοινωνία με το κατάστημα (αφου δοκίμασα και 2ο γυαλι εκτός αυτο της συσκευασίας ) μου είπαν να δοκιμάσω και της Nillkin.
Το πρώτο κινητό που είχα πάντως και έκανε τα ίδια το έστειλα πίσω και μου άλλαξαν την οθόνη.
@dimitrisfz1 τελικά εσύ τι έκανες? το άφησες έτσι? έβαλες άλλο γυαλί?Global V10.2.2.0.MALMIXM
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0