Εχω Το REDMI NOTE 3G μΕ MIUI 7 και θα ηθελα να μου προτεινετε ποιο κινητο να παρω Η Να ειναι Συνεχεια Του NOTE αλλα να εχει Minimum :5 Ιντσες Οθονη 3 gb Ram, 32 gb Memory, DUAL SIM Αλλα να δουλευει σε WIND 4G Βασικο αυτο......Μεχρι 250€ και να περνει το MIUI.......Για Να Δουμε και Το MIUI 8???? Στην Πορεια .....
Αγορα Κινητου 4G LTE Για το Δυκτιο της WIND !!!!!!
-
-
Τι εγινε κανεις δεν ξερει να μας δωσει Απαντηση!!!!! Δηλαδη WIND 4G Και XIAOMI Δεν πανε Μαζι?????? η Εστω WIND 4G και MIUi 7 με Αλλη Εταιρεια ????
-
ΑΝ και το θέμα έχει συζητηθεί εκτενέστατα θα σου πω το εξης: Σε πολλές περιοχές η WIND χρησιμοποιεί την 800άρα μπάντα που δεν υποστηρίζεται από κανένα Xiaomi..Οπότε εξαρτάται που θα κινηθείς ,,
-
Στην Αγια Παρασκευη ξερουμε σε τι Συχνοτητες Παιζει Η Wind???
-
Γιατί δεν παίρνεις τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών της WIND?? Να σου πουν σίγουρα 100%
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Γιατί δεν παίρνεις τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών της WIND?? Να σου πουν σίγουρα 100%
-
Αν δεν εμπιστεύεσαι την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας, τότε γιατί την χρησιμοποιείς;
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H c3250nik έγραψε:
-
Ο/H PeterPanious έγραψε:
Αν δεν εμπιστεύεσαι την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας, τότε γιατί την χρησιμοποιείς;
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatal
Μην μου πεις ότι εσύ χρησιμοποιείς εταιρεία κινητής τηλεφωνίας αφού πρώτα δοκιμάσεις την (πολύ συχνά) ανειδίκευτη εξυπηρέτηση πελατών (και έτσι και τους κάνεις την παραπάνω ερώτηση, θα ..."εγκαταλείψουν το κτίριο") και αφού διαπιστώσεις ότι είναι "σωστοί", τότε αποφασίζεις να γίνεις πελάτης τους? -
Ο/H PeterPanious έγραψε:
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H c3250nik έγραψε:
Συσκευη της Xiaomi με Καλυπτει? και ποια με αυτα που γραφω ποιο πανω ..... -
Ο/H c3250nik έγραψε:
Συσκευη της Xiaomi με Καλυπτει? και ποια με αυτα που γραφω ποιο πανω .....
Ωστόσο για να μην παιδεύεσαι και αναρωτιέσαι πήγαινε ΕΔΩ και δώσε ότι συνδυασμό θέλεις (εταιρεία, μπάντα, συσκευη κ.λ.π.) και θα πάρεις απάντηση.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0