Διαφήμιση

Καλώς σας βρήκα

• Καλώς σας βρήκα

Οπως καταλαβατε ειμαι καινούργιος στην παρεα μόλις σήμερα παρελαβα το κινητο της γυναίκας. Μαλιστα το πηραμε δοκιμαστικά ωστε να παρω κι εγω το mi5 αν μεναμε ικανοποιημενοι απο την εταιρια. Το κινητο ξεπερασε τις προσδοκίες μου! Το πηρα απο vickmall και ζητησα την multi εκδοση. Ξερω οτι δεν ειναι η official αλλα εχει πολυ καλη μεταφραση στα ελληνικα λειτουργει μια χαρα και το σκορ του στο antuntu ηταν αυτο που επρεπε οποτε για την ωρα θα μεινω με αυτη την rom αν και εχω ζητήσει ξεκλείδωμα. Κόλλησα και ιο πρώτη φορά σε κινητό απο ενα apk tou navigon. Η rom που τρεχω ειχε 2 antivirus τα οποια δεν εβρισκαν κατι. Οι κάμερες μου όμως δεν ανοιγαν μετά από λίγο και ηθελε restart και πάλι μετά από λίγο τα ίδια. Εγκατεστησα το AVG και τον βρηκε και ολα καλά.

Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Να χαίρεσαι τις συσκευές σου... :thumbsup:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Με το καλό να πάρετε και το Mi5 :thumbsup:

Αν εννοείς virus τα μηνύματα στους browser ότι βρεθήκαν "τόσοι" ιοί, κατέβασε την τάδε εφαρμογή για να τους καθαρίσεις είναι σπαμ και όχι πραγματικοί ιοί :)

Σωστή η κίνηση για έγκριση unlock bootloader, ελπίζω να μην χρειαστεί αλλά κάποια στιγμή θα κάνετε αλλαγή της ρομ τουλάχιστον σε official μιας και αυτή που έχετε η unofficial δεν θα μπορεί να πάρει updates, όπως στις 17/6 που περνάμε στην MIUI 8.

Ότι θέλετε εδώ θα ήμαστε :D
    • Διαφήμιση
    • Ήταν πραγματικός ιός και τον κόλλησα από apk αρχείο( υποτίθεται ότι ήταν του navigon, όποιος θέλει να ψάξω να του το στείλω :P). Ενώ το security (αυτό το πράσινο) έβρισκε και έσβηνε την εγκατάσταση του ιού αυτός ξαναπροσπαθούσε να κάνει εγκατάσταση. Μου έβγαζε μήνυμα το λειτουργικό που έπρεπε να απορρίψεις ή να επιτρέψεις για μια φορά.( ή να ενεργοποιήσεις μόνιμα την εγκατάσταση από τρίτους) δεν τα θυμάμαι πως ακριβώς τα έγραφε γιατί έχω να χρησιμοποιήσω και android συστήματα μια τριετία. Κάθε φορά που έκανε προσπάθεια να εγκατασταθεί μου αχρήστευε τις κάμερες(ίσως και πολλά άλλα). Εγκατέστησα το AVG που το ήξερα από τα pc μήπως και κάνει κάτι και βρήκε την πηγή του κακού και τώρα όλα καλά.

Όσον αφορά το ξεκλείδωμα που λες το έκανα τελευταία στιγμή εις διπλούν ( με διαφορετικά acounts) για να είμαι και έτοιμος για όταν αξιωθώ και παραγγείλω το ΜΙ5. Το γαμάτο είναι ότι ενώ αποφάσισα ότι δεν θέλω να αλλάξω rom στις γυναίκας, είναι μεν ελληνική εγκατεστημένη από το vickmall τρέχει όμως μια χαρά, μου ήρθε ξεκλείδωμα σε 2 μέρες! Το λέω γιατί άλλα παιδιά που το χρειάζονται περιμένουν 2 και 3 βδομάδες. Μου ήρθε για το ένα account, για το άλλο που το έκανα την ίδια στιγμή και έγραψα τα ίδια δεν μου έχει έρθει ακόμη.

Τώρα το ΜΙ5 64g μαύρο θέλω να πέσει λίγο ακόμη για να το παραγγείλω. Η καλύτερη τιμή και με δώρα την έχει ο YESO (405 δολάρια). Το άδικο της υπόθεσης είναι ότι το μαύρο είναι 30 δολάρια πιο ακριβό σε όλα τα μαγαζιά...αλλιώς θα το είχα ήδη τσιμπήσει. 30 δολάρια μόνο για το χρώμα???!!!! ( και χωρίς να είναι κεραμικό, κεραμικό είναι μόνο στην 128 έκδοση και το μαύρο έχει κάνα κατοστάρικο παραπάνω). Ξεκίνησα με το note 3 pro πριν κάνα μήνα κι εκεί που ήμουν έτοιμος να το αγοράσω με κέρδισε το ΜΙ5

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη ότι μπορώ θα προσφέρω κι εγώ στην κοινότητα.
    • Φιλε μου συγνωμη για την τοση καθυστέρηση είχα ψάξει το αρχείο αλλά δεν το βρήκα τότε και μετά ξεχάστηκε το θέμα...

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk