Καλησπέρα παιδιά. Καταρχήν να ενημερώσω ότι είμαι νέος στο κινητό αυτό οπότε θα ήθελα μια βοήθεια. Το κινητό είναι αγορασμένο από Wind και γράφει ότι η έκδοση που έχει είναι Android 4.4.2 και MIUI- 15.0.0 . Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να κάνω βιντεοκληση με καμιά εφαρμογή (viber, hangout, Skype), συγκεκριμένα ενώ ακούω δεν μπορούν να με ακούσουν. Τι μπορεί να φταίει για αυτό;
Xiaomi note 4g από Wind πρόβλημα
-
-
Μπορείς να ααεβάσεις μία φώτο το "Σχετικά με το τηλέφωνο" ?
Στο site της Wind δεν υπάρχει η εταιρεία Xiaomi στο σημείο "Κινητά ανά Κατασκευαστή" και στην αναζήτηση βγάζει 0 (μηδέν) αποτελέσματα -
Μπορεί να μην υπάρχει στο site τώρα αλλά το έφερνε επίσημα η Wind.Σου επισυνάπτω φώτο για να δεις.
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Στο site της Wind δεν υπάρχει η εταιρεία Xiaomi στο σημείο "Κινητά ανά Κατασκευαστή" και στην αναζήτηση βγάζει 0 (μηδέν) αποτελέσματα
Το έχει πάρει φίλος μου απο την Wind, κι εκείνου έγραφε miui 15.
Αργότερα του φλάσαρα την τελευταία stable από εδώRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
Ο/H zoom8 έγραψε:
Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να κάνω βιντεοκληση με καμιά εφαρμογή (viber, hangout, Skype), συγκεκριμένα ενώ ακούω δεν μπορούν να με ακούσουν. Τι μπορεί να φταίει για αυτό;
Γιατί ίσως να είναι πρόβλημα της rom.
Παίρνει μία sim ή δύο sims το κινητό σου;
Αν παίρνει 2 sims έχει κωδική ονομασία Gucci
Αν παίρνει 1 sim έχει κωδική ονομασία Dior
Αναλόγως ποια συσκευή έχεις διαλέγεις από εδώ >>Ελληνικές MIUI ROMS (GTV)
Υπόψιν πως ισως χάσει την εγγύηση αν αλλάξεις romRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Όχι το κινητό έχει 2 χρόνια εγγύησης, οπότε τι προτείνεται για λύση;
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Στο site της Wind δεν υπάρχει η εταιρεία Xiaomi στο σημείο "Κινητά ανά Κατασκευαστή" και στην αναζήτηση βγάζει 0 (μηδέν) αποτελέσματα
Xiaomi Hongmi Note 4G από την Wind!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Ο/H zoom8 έγραψε:
Εάν είναι να αλλάξω rom και να έχω πρόβλημα στην εγγύηση, υπάρχει καμία λύση άλλη στο θέμα βιντεοκληση;
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Θα το στείλω για σερβις μάλλον, γιατί από όσο διάβασα και αυτή η έκδοση που έχει δεν είναι η επίσημη.
-
Η καλύτερη κίνηση σε αυτήν την φάση, αν δεν βγάλεις άκρη μαζί τους εδώ ήμαστε πάλι
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0