καλησπερα πριν λιγες ημερες πηρα απο κινα το redmi note 3 pro 16gb με snapdragon.. εκανα αιτηση για να ανοιξω το bootloader και ηρθε σημερα το πρωι.. κατεβασα την τελευταια εκδοση του προγραμματος που ελεγε στο μηνυμα το οποιο μου ηρθε, και κολλαει στο 50% οπως σε πολλους αλλους.. εχω μπει κανονικα σε fastboot και εχω περασει τς απαραιτητους drivers.. τι μπορω να κανω για να το φτιαξω; δοκιμασα να κανω update μεσα απο το κινητο στην τελευταια εκδοση που μου ηρθε σημερα και δεν προχωραει.. λες και εχουν πεσει οι σερβερς τους.. βοηθηστε με παρακαλω.. επισης για να περασω ελληνικη ρομ πρεπει οπως δηποτε το να το κανω root και να κανω unlock bootloader?
θελω λιγη βοηθεια, κολλησε στο 50% οσο εκανα unlock bootloader
-
-
Νομίζω πρέπει να πάς στο προφίλ σου (miui account) και να το κάνεις 100%. Να βάλεις δηλαδή recovery phone και security question.
Τότε το προφίλ σου θα πάει στο 100% και θα μπορείς να προχωρήσεις κανονικά.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Νομίζω πρέπει να πάς στο προφίλ σου (miui account) και να το κάνεις 100%. Να βάλεις δηλαδή recovery phone και security question.
Τότε το προφίλ σου θα πάει στο 100% και θα μπορείς να προχωρήσεις κανονικά.
δεν σε καταλαβαινω.. τι εννοεις να το κανω 100%; δεν καταλαβα τι λες φιλε καθολου.... αν θελεις εξηγησε μου.... -
επειδή κι εγώ είχα αντίστοιχο πρόβλημα.. όταν το ψάξαμε με την βοήθεια του @Bodai είδαμε ότι ενώ όντως είχαμε εγκαταστήσει τους απαραίτητους drivers, όταν σύνδεσα το κινητό ο υπολογιστής το έβλεπε ως NEXUS.
Οπότε θα σου έλεγα να δεις μήπως το pc σου το βλέπει ως άλλη συσκευή από αυτή που θα έπρεπε.
Χρησιμοποιήσαμε το usbdeview για να δούμε τους drivers και να απεγκαταστήσουμε όποιους έπρεπε να φύγουν ώστε να μην μπερδεύουν το pc.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
και εφοσον τους εκανες απεγκατασταση μετα τι εκανες; επισης οταν το συνδεεις σε fastboot mode το εβρισε ως NEXUS?
-
Ο/H gianniscfa έγραψε:
επισης οταν το συνδεεις σε fastboot mode το εβρισε ως NEXUS?
Ο/H gianniscfa έγραψε:
και εφοσον τους εκανες απεγκατασταση μετα τι εκανες;
Redmi Note 8T (Willow)
-
-
youtube.com/*********4v0z0 βοηθησε πολυ το βιντεακι, τωρα θα τσεκαρω ενα ξεκλειδωθηκε με επιτυχια. θελω να μου πεις ποια ειναι η καλυτερη ελληνικη ρομ διοτι βλεπω οτι υπαρχουν 3... το κινητο ειναι redmi note 3 pro 16gb με snapdragon. προτεινεται την καλυτερη.
-
μετα απο την ρομ που περασα δεν ανοιγει το wifi.. δεν ειναι σιγουρα θεμα hardware.. τι μπορω να κανω; δεν ενεργοποιειται καθολου..οχι την ελληνικη ρομ, μια global stable.
-
περνα μια fastboot ωστε να σου διορθωσει ολα τα partitionsRedmi Note 8T (Willow)
ελεος.. με την ελληνικη κολλησε το κινητοο... ανοιγει και κανει reboot πριν μπει στο συστημα, πως το φτιαχνω αυτο;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0