Διαφήμιση

Λύση σε θέμα overheat και battery drain

• Λύση σε θέμα overheat και battery drain

Δεν ξέρω αν το έχει ήδη πει κάποιος. Αλλά μιας και εγώ ακολούθησα τον τρόπο και πέτυχε, δεν θα χάσω κάτι να τον αναφέρω..
      Μπήκα λοιπόν στον πειρασμό να κατεβάσω το redmi note 2 tool από το play store να δω τι ακριβώς είναι.. επαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις και κατέληξα στο ότι αν βάλεις το max frequency στα 1183MHz και δεν πειραξεις τα υπόλοιπα τότε το τηλέφωνο δεν θα ζεστενετε και ή απόδοση της μπαταρίας είναι πραγματικά πολύ καλύτερη. Δεν παρατήρησα επείσης κανένα lag σε εφαρμογές και παιχνίδια ( αν κάποιος παρατηρήσει lag το βγάζει και το ενεργοποιεί ποιο μετά φυσικά).
      Οσοι θέλετε δοκιμάζετε και μου λέτε γνώμες :)

Έχω περασμένη στο τηλ μου την gtv 6.5.26 dev
      ( Δεν έχω κάνει tick τα limit cores, GPU , και touchboost ).. θα προσπαθήσω να βάλω και screenshot
      Images
      • Screenshot_2016-06-15-01-59-47_hu.xmister.hermestool.png

129,79 kB, 1.080×1.920, viewed 166 times
      • Screenshot_2016-06-15-01-59-47_hu.xmister.hermestool.png

129,79 kB, 1.080×1.920, viewed 171 times
    • Σωστά έκανες και ανέφερες κάτι που μπορεί να βοηθήσει τα μέλη του φόρουμ και έτσι πρέπει να λειτουργούμε όλοι. :thumbsup:
      Αλλά πριν μπεις στον κόπο, ψάχνε στην αναζήτηση μήπως έχει αναφερθεί κάτι αντίστοιχο.
      Εφαρμογή Redmi note 2 tool για μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

Και πάλι αυτό μην σε αποτρέψει να συμμετέχεις ενεργά στο φόρουμ. :)
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • δυστιχος ειμαι ενεργός στο φόρουμ κάνα 5λεπτο την ημερα λόγω δουλειάς ( πιστεύω φαίνεται και από την ώρα που έγραψα το post ) απλά είδα ότι βοήθησε στη δική μου συσκευή και δεν σκέφτηκα να ψαξω είπα να το μοιραστω κατευθείαν γιατί μπορεί να μην προλάβαινα .. όπως και να χει καλημέρα στην κοινότητα!!
    • Διαφήμιση