Καλημερα.Δεν μοπρω να χρησιμοποιησω τα δεδομενα με τιποτα.Τσεκαρα τις ρυθμισεις απο το ποστ εδω στο φορουμ και ειιναι ιδιες.Εχω κοσμοτε .Τι μπορω να κανω?
Xiaomi redmi note 3 pro mobile data
-
-
Ανέβασε μία φώτο αυτά που δείχνει στο "Σχετικά με το τηλέφωνο"
Δες εάν στις επιλογές γλώσσας σου έχει και την ελληνική ως επιλογή ή αν έχεις ελληνικά στα μενού. -
-
Hardware πρόβλημα δεν έχεις! Μήπως από λάθος έχεις ενεργοποιήσει το μηνιαίο όριο? Ποτέ δεν μπόρεσες να χρησιμοποιήσεις mobile data??
-
Το προβλημα λυθηκε.Δεν το εχω χρησιμοποιηση ποτε.Χτες η κοσμοτε με χρεωσε αυτο το 1 ευρω για να μου βαλει ιντερνετ επειδη καποια εφαρμογη χρησιμοποιησε data τσεκαρα το data usage Και καμια εφαρμογη δεν ειχε χρησιμοποιησει.Οποτε λεω αφου με χρεωσε να το χρησιμοποιησ.Αλλα δεν ειχα ιντερνετ .Τοτε εστειλα endday για να μη με ξαναχρεωσουνε και σημερα εβαλα πακετο και δεν ειχα ιντερνετ.Λοιπον αμα στειλεις end day χωρις να εχει ξαναχρησιμοποιησει ποτε καποιο πακετο τους σε διαγραφουν τελειως και δεν μπορεις να συνδεθεις.Οποτε στελνεις start day στο 1333 σου ενεργοποιουν παλι την υπηρεσια με το 1 ευρω και ετσι εχει ιντερνετ.Απλα προσπαθεις να μην συνδεθεις στα δεδομενα οταν δεν εχεις πακετο.Σε ευχαριστω για την ανταποκριση.Εκαψα το κεφαλι μου απο το πρωι
-
Πήγαινε Αφάλεια ---> Χρήση δεδομένων ---> Ορισμός ορίων χρήσης ---> βάλε μηδέν (0)
Άργησα να απαντήσω, δηλαδή και 5 ευρώ και 1 ευρώ για start day -
Καλησπέρα και Χρόνια πολλά !
Εδώ και 2 μέρες το κινητό μου για άγνωστο λόγο δεν συνδέεται με δεδομένα στο ιντερνετ...
Στην αρχή πίστεψα οτι ήταν θέμα του roaming καθώς όταν το παρατήρησα, είχα ήδη συνδεθεί σε Βουλγάρικο δίκτυο.Επιστρέφοντας στην Ελλαδα και αφου ξανασυνδεθηκε στο δίκτυο της Cosmote συνέχισε το ίδιο πρόβλημα.
Αφου δοκίμασα διάφορα στις ρυθμίσεις που διαβασα εδω, το προβλημα δεν λύθηκε..
Εβαλα την sim σε αλλο κινητο και εκει είχα κανονικα data.
Τελικά δοκιμάζω και κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Και παλι το ιδιο προβλημα.
Να υποθέσω hardware??
ευχαριστώ εκ των προτέρων
; -
-
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Επιτελους επανήλθε!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0