πριν λίγες μέρες πείρα ένα xiaomi mi5 και μου ήρθε με πρόβλημα.
και έλεγα μήπως ξέρετε να μου πείτε.
μολις παταω λιγες φορες την οθόνη το κινητο κολλαει και κανει reboot.
και μετά ξανά ανήγει από μόνο του
εάν όμως απλώς το ανοίγω και δεν πατάω τίποτα δεν κάνει reboot.
είανι θέμα rom η hardware?
Η ρομ που εχει ειναι πηραγμενη unofficiall απο το καταστημα δεν μπορεις να ξεκλειδωσεις τον boorloader με αυτην και 99% ειναι αυτη που φταιει για το προβλημα που εχει.Για αρχη κατεβασε απο εδω την fastboot rom για το mi5 και το miflash και ακολουθησε τις οδηγιες, προτίμησε china developerrom.
@SpiikeY Σε παρακαλώ να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα και να μην χρησιμοποιείς greeklish. Αν θέλεις να προσθέσεις κάτι σε ένα μήνυμα που μόλις έγραψες, υπάρχει η επιλογή "Επεξεργασία"
οκ παιδιά συγνώμη απλώς είμαι πολύ αγχωμένος γιατί
δεν ξέρω τη να κάνω.
προσπάθησα να κάνω ότι έλεγε το σιτε αλλά τίποτα με βγάζει αυτό το μήνυμα.
πατάω όπως λέει το παιδί shift + click
κάνω ακριβώς ότι λέει αλλά στην τελική δεν έγινε.
οκ παιδιά συγνώμη απλώς είμαι πολύ αγχωμένος γιατί
δεν ξέρω τη να κάνω.
προσπάθησα να κάνω ότι έλεγε το σιτε αλλά τίποτα με βγάζει αυτό το μήνυμα.
πατάω όπως λέει το παιδί shift + click
κάνω ακριβώς ότι λέει αλλά στην τελική δεν έγινε.
Λογικό είναι να είσαι αγχωμένος με τέτοιο πρόβλημα σε καινούργια συσκευή, αλλά δεν πιστεύω ότι έχεις πρόβλημα hardware. Αρχικά, κάνε αίτηση για να ξεκλειδώσεις τον bootloader για να περάσεις ότι ROM θέλεις και μέχρι να γίνει αυτό, κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να φύγει ότι σαβούρα σου έχουν βάλει στο /data ή ακόμα καλύτερα, πήγαινε μέσα από την εφαρμογή Αναβάθμιση (updater) και δες αν σου βγάζει νεότερη έκδοση stable για να την περάσεις και να φύγει και ότι σαβούρα σου έχουν βάλει και στο /system. Πιστεύω ότι έτσι θα σου λυθούν τα προβλήματα