Διαφήμιση

Πρόβλημα ήχου στο aux του ηχοσυστήματος αυτοκινήτου (ΜΟΝΟ)

• Πρόβλημα ήχου στο aux του ηχοσυστήματος αυτοκινήτου (ΜΟΝΟ)

Καλησπέρα,

Έχω περάσει την τελευταία ελληνική έκδοση [7.3.2.0-(LHOCNDD), GTV 7.3.1 STABLE] και έχω ένα περίεργο πρόβλημα με τον ήχο που πάει σε aux αυτοκινήτου!

Συγκεκριμένα έχω δοκιμάσει να το συνδέσω σε 3 διαφορετικά οχήματα και σε όλα βγάζουν θόρυβο σαν φύσημα και τα τραγούδια που προσπαθώ να περάσω ακούγονται πάρα πολύ χαμηλά.

Δοκιμάστηκε άλλο καλώδιο και άλλο κινητό. Το πρόβλημα είναι μόνο με το κενζο στο aux όλων των αυτοκινήτων.

Με ακουστικά (stereo jack) και με hands free (stereo + mic jack) παίζει κανονικά. Επίσης με το ίδιο καλώδιο που κάνει κόλπα το σύνδεσα σε κονσόλα και πάλι δεν έχει θέμα.

Καμιά ιδέα. Μπορεί να το δοκιμάσει και κάποιος άλλος να δούμε ότι επαναλαμβάνεται το πρόβλημα ή είναι μόνο σε εμένα;

Το έβαλα σε αυτή την ενότητα γιατί δεν μου μοιάζει hardware πρόβλημα. Σε περίπτωση που έκανα λάθος ζητώ συγγνώμη στους αντμιν!
  • Δεν είναι συμβατό 100% το jack για Aux καθώς εκτός από τα Stereo outputs για τον ήχο αλλά και το MIC, έχει και ένα επιπλέον pin εσωτερικά του Jack της συσκευής για την διαχείριση της κλήσης (απάντηση - τερματισμός κλήσης).
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Τι εννοείς δεν είναι συμβατό; Εγώ βάζω καλώδιο στέρεο σε στέρεο 3.5mm το οποίο δουλεύει και στην κονσόλα (μεταφέρει ήχο κανονικά και στα δύο κανάλια) και είναι συμβατό και με το ηχοσύστημα μια και δούλεψε με άλλο κινητό! Τι προτείνεις για να το ελέγξω παραπάνω; Το jack των hands-free έχει 3 επαφές (δεξί, αριστερό και μικροφωνο) + την γείωση! Μήπως υπάρχει κάποιο schematic για αυτό το επιπλέον pin της διαχείρισης κλήσεων;

Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου
  • Διαφήμιση
  • Να ενημερώσω ότι πήρα ένα καλώδιο 4-pin to 4-pin όπου κάνει πάλι τα ίδια. Επίσης του έβαλα την official stable όπου δεν βοήθησε. Θα το πάω για την εγγύηση!
  • καλησπέρα , δοκίμασε με αντάπτορα καρφί !!!!!!!!!!

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
  • Τι εννοείς καρφί αντάπτορα φίλε μου; Αν μπορείς να μου δείξεις και με φωτογραφία ακόμα καλύτερα.
    Το πρόβλημα είναι διαπιστωμένο παγκόσμια δείτε εδώ
  • Ο/H gior έγραψε:

Τι εννοείς καρφί αντάπτορα φίλε μοu
    εννοω stereo jack ανταπτορα .Τον έχω δοκιμάσει σε RN2 σε ακουστικά που έπαιζαν με τον ιδιο τροπο που αναφέρεις και ο ήχος έρχονταν κανονικά.Επίσης δοκίμασε να τραβιξεις ένα χιλιοστό το καρφι που στέλνεις στο aux πιο έξω εαν διορθωθεί ο ήχος...Ο αντάπτορας είναι αγορασμένος απο πλαισιο .. Παρεπιπτόντως όποια δοκιμή την κάνω πάντα με προσωπική μου ευθύνη ...............

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
  • Διαφήμιση
  • Με στερεο πάντα προσπαθούσα. Δεν παίζει. Επίσης με το τράβηγμα κάτι γινόταν καμιά φορά αλλά δεν είναι λύση, γιατί πρέπει να το κρατάς με τα χέρια στην σωστή θέση (αν την βρεις). Το πρόβλημα υπάρχει γενικά και λένε ότι μπορεί να είναι και θέμα ρομ Redmi Note 3 Pro, low compatibility with devices , AUX problem. - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum