Διαφήμιση

Redmi note 2 αλλαγή τις rom

• RedMi Note 2
    • Redmi note 2 αλλαγή τις rom

Γεια σας είμαι σχετικά καινούριος στο forum και αυτές τις μέρες έγινα κάτοχος ενός Xiaomi Redmi note 2 θα ήθελα να με βοηθήσετε εάν γίνετε να μπορέσω να περάσω την ελληνική rom.
      Όταν το άνοιξα το κινητό με έβγαλε σε μια λίστα να επιλέξω σε τι γλώσσα θα είναι το UI και μέσα είχε και τα ελληνικά αυτό δεν μου άρεσε και μετά πήγα να ελέγξω εάν το κινητό έχει κλειδωμένο ή ξεκλείδωτο bootloader τελικά είναι ξεκλειδωμένο (εικόνα 1)

Το κινητό λέει ότι φοράει 5.10.16 Developer (εικόνα 2)

Πια βήματα η ποιους οδηγούς πρέπει να δω για να περάσω σωστά την δική σας ελληνική rom;
      Συγκριμένα θα ήθελα να βάλω μια Stable έκδοση για με τις developer δεν το κόβω να κάνω update κάθε εβδομάδα

Και τέλος θα ήθελα να σας πω ένα με γάλο μπράβο σε αυτό που κάνετε. Το forum το επισκέπτομαι συχνά και βλέπω ότι και η διαχειριστές αλλά και ο κόσμος που είναι μέσα είναι μια ευχάριστη παρέα.
      Images
      • εικόνα 1.jpg

37,41 kB, 670×340, viewed 167 times
      • εικόνα 2.png

147,56 kB, 1.080×1.920, viewed 199 times
    • Πήγαινε στον οδηγό της συσκευής σου και θα βρεις καθαρή εγκατάσταση για πρώτη φορά με το miflash από τον @caeser . Υπάρχουν και άλλοι οδηγοί για το ίδιο πράγμα αλλά εγώ δοκίμασα αυτόν με επιτυχία. Διάβασε καλά και ακολούθησε κατά γράμμα αυτά που γράφει. Προσοχή μόνο να κατέβουν σωστά τα απαραίτητα αρχεία.

Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
    • Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια ακλούθησα κατά γράμμα τον οδηγό που μου είπες αλλά για κάποιο λόγο όταν άνοιξε το κινητό είναι στα αγγλικά και απ ότι βλέπω έχει και κάποιες κινέζικες εφαρμογές έκανα κάτι λάθος;

• Διαφήμιση
    • Όχι, είσαι καλά, έχεις την ελληνική πλέον.

Τις κινέζικες εφαρμογές σύρε της στο πάνω μέρος την οθόνης να βγει ο κάδος για να τις κάνεις απεγκατάσταση, αν δεν σου βγάζει κάδο, δεν μπορείς να την διαγράψεις γιατί επηρεάζει το σύστημα
    • Ωραία, άμα θέλω να ξανά κάνω κάποια στιγμή αναβάθμιση σε μια καινούρια Stable χωρίς να σβηστή κάτι από μέσα μπορώ να το κάνω;
      Αν ναι υπαρχή μήπως κανένας οδηγός ;
      Τώρα που έχω βάλει την ελληνική μπορώ να κάνω εργοστασιακές ρύθμισης για να σβηστούν οι κινέζικες εφαρμογές;
    • Αν θέλεις να κάνεις factory reset μπορείς αλλά αφού φλασαρει τώρα δεν έχει νόημα. Έχεις κάνει ήδη. Σβήσεις όσες κινεζικές δεν θες ή ριξτες όλες σε ένα φάκελο και βλέπεις μετά. Ή αναβάθμιση πλέον είναι παιχνίδι. Κατεβάζεις τη νέα ρομ και την κάνεις install μέσα από twrp στο οποίο πηγαίνεις είτε με power και volume+ είτε μέσα από το εικονίδιο αναβάθμιση επιλέγεις recovery.

Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
    • Διαφήμιση
    • Τελευταία έκανα αναβάθμιση σε 7.5.1 stable όλα καλά αλλά κάποιες φορές που κάνω επανεκκίνηση το τηλέφωνο επάνω στις ειδοποιήσεις μου βγάζει ένα εικονίδιο μπλε και γραφή ότι η κάρτα sim είναι μη ενεργή συγχρονισμός αρχείου κλήσεων αλλά βλέπω ότι μπορώ να πάρω κανονικά κλήση
      Μήπως μπορώ να το απενεργοποιήσω;