Καλημέρα σε όλους. Πήρα από το Banggood ένα Μι 4 εδώ και 10 μέρες περίπου. Έχω πρόβλημα με το δίκτυο καθώς είτε βγάζει ασθενές σήμα είτε και χάνει τελείως την επαφή και δείχνει μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης. Το έβαλα στο 2G αλλά δεν είδα μεγάλη διαφορά. Ο ήχος είναι άθλιος και δεν ακούγομαι. Θα παίξει ρόλο αν κατεβάσω κάποια ρομ από το site σας;
Πρόβλημα με σήμα και συχνή ένδειξη "κλήσεις έκτακτης ανάγκης".
-
-
Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας
Θα παίξει μεγάλο ρόλο να ανεβάζεις μία φώτο αυτά που δείχνει στο "Σχετικά με το τηλέφωνο" καθώς και να μας πεις εάν έχει και την ελληνική γλώσσα σαν επιλογή στις γλώσσες -
Προφανως φταιει η καρτα sim. Ισως χρειαζεται αντικατασταση απο τον παροχο τηλεφωνιας.
-
Ο/H Simeon papadopoulos έγραψε:
Προφανως φταιει η καρτα sim. Ισως χρειαζεται αντικατασταση απο τον παροχο τηλεφωνιας.
-
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Είναι ελληνικά, άλλαξα κάρτες και εταιρείες αλλά πέφτει συνεχώς το σήμα. Μίλησα με σέρβις bangood και τους έστειλα βίντεο. Πρότειναν να το φτιάξω εδώ! Το πήγα irepair αλλά τίποτα...
Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δοκίμασες να περάσεις μία fastboot rom και δεν λύθηκε το πρόβλημα ?
Τα καταστήματα της Κίνας πολλές φορές βάζουν unofficial roms οι οποίες είναι προβληματικές.
Κρίμα πάντως -
Έχεις unofficial rom, δεν θέλω να πω 99%, αλλά είμαι αρκετά πεπεισμένος ότι το πρόβλημά σου είναι από την ρομ και όχι από την συσκευή
Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι ο σωστός οδηγός για να περάσεις official rom ή Ελληνική, περίμενε λίγο και θα σου γράψουν ποια είναι η ιδανική διαδικασία.
Μέχρι τότε ρίξε μία ματιά εδώ Νέος στην Xiaomi? Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις
Και εδώ είναι όλοι οι οδηγοί Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Δεν έχω περάσει τίποτα... Από ρομ
Ευχαριστώ!
Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0