γεια σας ειμαι κατοχος του Redmi 3 pro και θελω να βαλω την ελληνικη ρομ..το κινητο μου εχει προεγκατεστημενη μια πειραγμενη δικια τους ρομ(κινεζομαγαζο) και πιθανως αυτο να μου δημιουργει τετοια προβληματα..εκανα αιτηση για unlock bootloader με δεχτηκαν (τους ειπα οτι το κινητο μου φοραει πειραγμενη ρομ) κατεβασα το προγραμμα που σου δινει η xiaomi για unlock του bootloader εκανα συνδεση και μου λεει
Couldn't verify device
Can't get info try again
αυτο δηλαδη:

επειτα διαβασα αυτον τον οδηγο:
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
και αφου μπαινω στο recovery και το Mi Suite μου λεει Checking for updates ολη την ωρα χωρις αποτελεσμα δοκιμαζω να μπω στο fastboot και μου λεει Device isn't supported
αυτο δηλαδη:

καμια βοηθεια ρε παιδια;
Couldn't verify device
Can't get info try again
αυτο δηλαδη:

επειτα διαβασα αυτον τον οδηγο:
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
και αφου μπαινω στο recovery και το Mi Suite μου λεει Checking for updates ολη την ωρα χωρις αποτελεσμα δοκιμαζω να μπω στο fastboot και μου λεει Device isn't supported
αυτο δηλαδη:

καμια βοηθεια ρε παιδια;
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Επεξεργασία φωτογραφιών ().