Διαφήμιση

Σχετικα αγορα xiaomi και επιλογη ρομ

• Σχετικα αγορα xiaomi και επιλογη ρομ

Καλησπέρα,

Αρχικά ως νέο μέλος μπορώ να πω ότι χάρηκα πολύ που βρήκα τη σελίδα διότι φαίνεται πολύ προσεγμένη και οι οδηγοί στους οποίους έριξα μια ματιά πολύ βοηθητικοί. Μετά από εκτενή έρευνα κατέληξα στην αγορά ενός xiaomi redmi note 3 . Το θέμα μου είναι ότι πόσο καιρό έχω σκάσει από που θα το πάρω τελικά γιατί όλο μου προκύπτουν θέματα. Το ιδανικό θα ήταν το eu warehouse του vickmall το οποίο δυστυχώς δεν το έχει σε στοκ. Το μόνο eu warehouse που το έχει είναι του honorbuy για το οποίο εκτός ότι έχω ακούσει κάποια άσχημα reviews σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά και άργησαν να ανταποκριθούν όταν τους έστειλα για πληροφορίες, στέλνουν το κινητό μόνο με Multi language rom. Απ ότι έχω καταλάβει για να μπορώ να λαμβάνω ενημερώσεις και αναβαθμίσεις πρέπει να έχω κάποια οφισιαλ ρομ η βέβαια οποία δεν έχει ελληνικά (με το οποίο μπορώ να συμβιβαστώ). Από την κίνα φοβάμαι να το επιχειρήσω ειδικά με το πρόσφατο μπέρδεμα με τη sg post και τα ελληνικά σάιτ πχ από σκρουτζ πέρα του ότι είναι ακριβά δεν λένε πουθενά τι παίζει με την ρομ και φυσικά επικοινωνία μηδέν. Οπότε (αν όλα όσα έχω πει ισχύουν) ανάμεσα στο δίλημμα της μεγαλύτερης ασφάλειας (eu) αλλά multi lang rom και του ρίσκου (κινα) αλλά οφισιαλ ρομ τι θα επιλέγατε? Μπορώ 1)αν έρθει με multi να εγκαταστήσω μόνη μου την οφισιαλ και 2) αν έρθει με οφισιαλ να βαλω ελληνικα στο λειτουργικο? Ευχαριστώ πολυ και συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο
    • Για μαγαζιά μπορείς από Κίνα να αγοράσεις άφοβα από τα μαγαζιά που έχουμε εδώ στο φόρουμ, Vickmall, Geekbuying, Merimobiles και από τους Yeso521.com και Coolicool που τους είχαμε χορηγούς στα 2 τελευταία giveaway. Αναφορικά με τα ερωτήματά σου, ελληνική μπαίνει μόνο πάνω από την επίσημη αγγλοκινέζικη dev rom. Με ότι και εάν σου έρθει, υπάρχουν οδηγοί στο φόρουμ να καταφέρεις να περάσεις την ελληνική ρομ.
    • Καλημέρα και καλώς ήρθες @Vassiliki96,

γνώμη μου είναι να προχωρήσεις σε αγορα από Κίνα. Το γεγονός με την SG post έγινε και πέρασε, θα μπορούσε να συμβεί και σε άλλη εταιρεία και σε άλλη χρονική στιγμή. Το πιο σημαντικό είναι να διαλέξεις αξιόπιστο πωλητή.
      Όπως σου ανεφερε ήδη ο @maddoctor έχουμε από τους πλέον αξιόπιστους..
      Οσον αφορά την rom (αφου δεν έχεις θεμα με τα ελληνικά) παρήγγειλε την συσκευή με την Official αγγλοκινέζικη Dev γιατι με αυτή θα έχεις και την μεγαλυτερη ευελιξία κινήσεων..
    • Διαφήμιση
    • Επίσης μακριά από express shipping με courier (DHL κτλ), απλό ταχυδρομείο με tracking number για να μην έχεις θέματα με τελωνεία και αγορά με paypal :)
    • Έχω παραγγείλει αρκετά κινητά από το geekbuying και ήρθαν και πολύ γρήγορα με απλό ταχυδρομείο. Λιγότερο από 15 μέρες έκαναν. Μόνο το Mi5 σκαλωσε από 19/4 στην σιγκαπουρη. Ανταλαξαμε αρκετά e mail αλλά χωρίς αποτέλεσμα αφού τελικά μου είπαν ότι θα πάρει αρκετό καιρό ή έρευνα στην Singapore Post. Αρχές ιουνιου ξεκίνησα αγωγή στο pay pal και δικαιώθηκα και μου έγραψαν οτι σε 5 εργάσιμες θα μου επιστρέψουν αυτοί τα χρήματα 390 €. Όχι και λίγα. Οπωσδήποτε pay pal στις αγορές σας. Το shipping insurance που πληρωσα στο geekbuying δεν είδα να έκανε τίποτα παρά μόνο ανέβασε κατά 1,90 την τιμή του κινητού.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Από το yeso521 έχω παραγγείλει 3 τηλέφωνα αλλά έρχονται με αγγλοκινεζικη και έκανα εγκατάσταση ελληνική σύμφωνα με τους οδηγούς.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk