Διαφήμιση

Αποψεις για μπαταρια,τροποι φορτισης και φορτιστη

• Αποψεις για μπαταρια,τροποι φορτισης και φορτιστη

καλημερα,ποιες ειναι η γνωμη σας για την μπαταρια?ποσο σας κραταει,μετρημενη σε ωρες οθονης ειναι φανταζομαι το πιο αντικειμενικο.εμενα αλλες φορες εχει πολυ battery drain ενω αλλες συμπεριφερεται καλα,σιγουρα δεν ειναι οπως στην αρχη που το πηρα. επισης ισως φταιει ο τροπος φορτισης,εγω το φορτιζω οταν εχει μπαταρια κατω απο 10 % και την νυχτα για ωρες.και συνηθως μου την τρωει πολυ γρηγορα μετα. Εχει βρει κανεις αποδοτικο τροπο φορτισης??επισης ο φορτιστης οσο ειναι στην πριζα,ακουγεται ενα σφυριγμα και με τον ανταπτορα οταν το βαζω στην πριζα βλεπω φλογες,ειναι φτηνιαρικος btw.πειτε την αποψη σας.
    • Το θέμα της μπαταρίας είναι "δυναμικό" και χρήζει παρακολούθησης (όχι ιατρικής!!). Υπάρχουν πολλού παραγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την απόδοση της. Γι' αυτό και πολύ φίλοι αναφέρουν ειδικά μετά από φλασαρίσματα την απόδοση της δικής τους.
      Οσον αφορά συζήτηση επι του θέματος, σηκώνει πολύ μεγάλη.

Τώρα για τον αντάπτορα, καλυτερα πεταξε τον και πάρε ένα καλυτερο ή πάρε ένα άλλο φορτιστή. Γιατί το καλώδιο της xiaomi δεν έχει φερίτη και υπάρχει πιθανότητα κάποια από αυτές τις εκκενώσεις που βλέπεις σαν φλόγες να περάσει "μέσα" και να σου κάνει ζημιά..
    • Έχει αγοράσει κάποιος φορτιστή συμβατό με το RN3 pro ή ξέρει κάποιον φορτιστή που είναι συμβατός με τις δικές μας πρίζες;

Αυτός ο φορτιστής είναι κατάλληλος : samsung charger ep-ta10ew ;

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην skexas ().

• Διαφήμιση
    • Καλησπέρα παιδιά και από εμένα και συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε.
      Έχω το Redmi Note 3 Pro με Official Global ROM στην κατοχή μου από 12/7 (Vickmall) και μέχρι στιγμής έχω κάνει 3 φορτίσεις.
      Αυτό που παρατήρησα στην τελευταία είναι ότι τόσο το τηλέφωνο όσο και ο φορτιστής (ο original xiaomi) ζεσταίνονταν αισθητά.
      Βγάζοντας το από την flip case θήκη τα πράγματα βελτιώθηκαν λίγο, αλλά η μεγάλη διαφορά ήρθε αφού φορτίστηκε >50% όπου ήταν σχεδόν σε θερμοκρασία δωματίου.
      Έχοντας διαβάσει και την ιστορία από ένα άλλο παλληκάρι που του κάηκε το κύκλωμα γρήγορης φόρτισης, αναρωτιέμαι τα εξής :
      Μήπως η θερμοκρασία ανεβαίνει λόγω quick charge;
      Αν ναι, μήπως είναι καλύτερο να πάρω έναν φορτιστή χωρίς quick charge (μου είναι αδιάφορο άλλωστε) ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο;
      Αν και σε αυτό ναι, έχετε κάποιον να προτείνετε (χωρίς q.c.);
      Να δοκιμάσω τον φορτιστή 1500ma του Xperia Z που αποχαιρέτησε τα εγκόσμια, ή μπορεί να κάνω ζημιά;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας και συγγνώμη για τις μαζεμένες απορίες, απλά είναι θέμα που αφορά την "υγεία" του κινητού και με έχει αγχώσει.