Διαφήμιση

ROM

• παιδιά καλησπέρα, είμαι καινούριος στην ομάδα και θα ήθελα να κάνω μία μια γενική ερώτηση

θα ήθελα να μου πείτε αν είναι εύκολο διαφορές και ομοιότητες της τελευταίας ελληνικής ROM σε σύγκριση με την Officila Global ROM. επίσης αρνητικά και θετικά της μίας και της άλλης καθώς και ποια θα προτείνατε σε κάποιον και γιατί!! ευχαριστώ πολύ.
    • @BarryAllen καλώς ήρθες στην παρέα μας. Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλές φορές την ίδια ερώτηση. Όταν την δει κάποιος που μπορεί να απαντήσει θα σου απαντήσει. Το να κάνεις σε διαφορετικά σημεία την ίδια ερώτηση 1ον απαγορεύεται απο τους κανονισμούς και 2ον δεν έχει νόημα! Θα σου διαγράψω το άλλο ποστ και θα αφήσω μόνο αυτό εδώ και κάποιος θα βρεθεί να σε ενημερώσει. :)
    • Ο/H BarryAllen έγραψε:

παιδιά καλησπέρα, είμαι καινούριος στην ομάδα και θα ήθελα να κάνω μία μια γενική ερώτηση

θα ήθελα να μου πείτε αν είναι εύκολο διαφορές και ομοιότητες της τελευταίας ελληνικής ROM σε σύγκριση με την Officila Global ROM. επίσης αρνητικά και θετικά της μίας και της άλλης καθώς και ποια θα προτείνατε σε κάποιον και γιατί!! ευχαριστώ πολύ.
      εντελώς επιγραμματικα...
      Η Global εχει OTA updates αλλα δεν έχει ελληνική γλωσσά εχει Αγγλικη, ειναι ROM της xiaomi ενω η ελληνικη ειναι δουλεια ολων των παιδιων εδω μεσα.
      Η ελληνική έχει ελληνικά χαχααχα, δεν έχει OTA updates και για να μπει θέλει διαδικασία, όπως να φοράς official developer rom να ξεκλειδώσεις bootloader και να περάσεις την ελληνική μεσώ twrp recovery.

Ολα αυτα υπαρχουν σε αναλυτικοτατους οδηγούς στο howto της συσκευής
    • Διαφήμιση