Διαφήμιση

έσβησε κατά το flash

• έσβησε κατά το flash

ξεκίνησα την διαδικάσια του flash βήμα βήμα, πάτησα install συμφωνα με τις οδηγίες και ξεκίνησε να κάνει extract το zip. Πήγα για μπανιο μέχρι να τελειώσει και μετά απο 5 λεπτά που βγήκα το βρήκα σβηστό... και έχει μείνει έτσι δεν έχω δοκιμάσει ακόμη κάτι. Καμιά ιδέα?
    • Για ποια συσκευή κιολας;; Ποια ρομ είχες κσι τι πηγες ακριβώς τι να κάνεις!!!!
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Για το Mi5 μιλάω εκτέλεσα αρχικά το έλεγχνο του boot loader και ήταν κλειδωμένος και μετά αυτόν τον οδηγό ( Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5 (Για πρώτη φορά)). Έκανα ένα ένα τα βήματα και πήγα να περάσω την τελευταία stable για MI5 ποτ βρήκα εδώ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…y/551-Xiaomi-Mi-5-Gemini/.

Ξεκίνησε την διαδικασία και όταν γύρισα ήταν κλειστό και παρέμεινε. Μετά πηγα να του κάνω εκκίνηση και μετά το λογότυπο ξαναέκλεινε. Το ξεκίνησα με τα volume και έμπαινε και στα δυο modes. Μου έφυγε ο πολύς πανικός. Πήγα να ξαναφορτώσω την rom αλλά σαν να είχαν σβήσει όλα. Επειτα σύνδεσα με τον υπολογιστή και πήγα να μεταφέρω πάλι την rom αλλά δεν με άφηνε ( αν και την έβλεπε την συσκευή) κάπου στα γρήγορα διάβασα για wipe και format, το έκανα και φάνηκε ξανά ο αποθηκευτικός χώρος του κινητού, χωρίς αρχεια φυσικά. Μετέφερα και stable και dev και τελικά πέρασα την developer. Οση ώρα γράφω το κινητό εκκινούσε και μόλις έκκινησε με MIUI 8.

Ευχαριστώ, ξέρω ότι θα βοηθούσατε,σας προλαβα! ελπίζω να βοήθησα εγώ με την κακή μου πραγματικά εμπειρία.
    • Διαφήμιση
    • Εφόσον δεν ξεκλειδώσες έτσι θα κάνει συνέχεια... πρώτα ξεκλειδώνεις
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Ξεκλειδωσα κανονικά.. Τωρα λειτουργεί κανονικά απο εδω σας γράφω. Τωρα γιατί κατά την εγκατάσταση της stable έσβησε αυτό δεν το ξέρω. Ήμουν τυπικός πάντως στην διαδικασία.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • έσβησε κατά το flash

Επίσης κάτι που ήθελα να αναφέρω και μου εκανε εντυπωση ειναι κάποιες δυσκολίες που βρήκα στην διαδικασία ξεκλειδώματος. Το ζητησα με official κι εκανα και ενα update. Μετα δοκιμασα να το συνδεσω με με mi suite αλλα μου ελεγε οτι η συσκευη μου πρεπει να κανει update. Το δοκιμασα πολλές φορές. Έπειτα πήγα στη διαδικασια ξεκλειδώματος με το utility, ειχα πάρει την άδεια, αλλα και στο pc και στο λαπτοπ μου έβγαζε σφαλμα στην αναγνώριση της συσκευής. Οποτε πηγα στο κινητο πάτησα download latest rom (αν θυμάμαι καλά) ξανά έκανε εγκατάσταση και όλα καλά μετά. Ξεκλειδωσα και ξανά έφαγα τα μούτρα μου όπως διαβάσατε ποιο πάνω στην διαδικασία του flash.

• Ο/H alpeppas έγραψε:

Ξεκλειδωσα κανονικά.. Τωρα λειτουργεί κανονικά απο εδω σας γράφω. Τωρα γιατί κατά την εγκατάσταση της stable έσβησε αυτό δεν το ξέρω. Ήμουν τυπικός πάντως στην διαδικασία.

Η stable gtv έχει πρόβλημα και δεν ολοκληρώνει την εγκατάσταση έχει αναφερθεί και Από άλλους .
    • Διαφήμιση
    • Ο/H alpeppas έγραψε:

Επίσης κάτι που ήθελα να αναφέρω και μου εκανε εντυπωση ειναι κάποιες δυσκολίες που βρήκα στην διαδικασία ξεκλειδώματος. Το ζητησα με official κι εκανα και ενα update. Μετα δοκιμασα να το συνδεσω με με mi suite αλλα μου ελεγε οτι η συσκευη μου πρεπει να κανει update. Το δοκιμασα πολλές φορές. Έπειτα πήγα στη διαδικασια ξεκλειδώματος με το utility, ειχα πάρει την άδεια, αλλα και στο pc και στο λαπτοπ μου έβγαζε σφαλμα στην αναγνώριση της συσκευής. Οποτε πηγα στο κινητο πάτησα download latest rom (αν θυμάμαι καλά) ξανά έκανε εγκατάσταση και όλα καλά μετά. Ξεκλειδωσα και ξανά έφαγα τα μούτρα μου όπως διαβάσατε ποιο πάνω στην διαδικασία του flash.

Το Mi PC Suite δεν λειτουργεί σε τηλ. με ΜΜ 6.0.1, Ούτε στο δικό μου Mi4 με 6.0.1 λειτουργεί, βγάζει το ίδιο μνμ.
    • Ο/H michael έγραψε:

Ο/H alpeppas έγραψε:

Ξεκλειδωσα κανονικά.. Τωρα λειτουργεί κανονικά απο εδω σας γράφω. Τωρα γιατί κατά την εγκατάσταση της stable έσβησε αυτό δεν το ξέρω. Ήμουν τυπικός πάντως στην διαδικασία.

Η stable gtv έχει πρόβλημα και δεν ολοκληρώνει την εγκατάσταση έχει αναφερθεί και Από άλλους .

Εγώ όμως τα έκανα πάνω μου..

Στο τελευταιο βημα του οδηγου ελεγε οτι θα ερωτηθώ κατι για supsruser, δεν θυμάμαι όμως στην πραξη να είχα τέτοια επιλογή. Το κινητό τώρα είναι rooted το τσέκαρα και για αυτό δεν δουλεύει και η εφαρμογή winbank wallet. Εχει σχέση με το superuser η ολοι οσοι φοραμε custom rom είμαστε κατά συνέπεια και rooted? Μου το βγαζει και ως μυνημα η εφαρμογή της winbank αλλά αυτή μετά λειτουργεί.

• Το κινέζικο MI PC Suite νομίζω ότι αναγνωρίζει κανονικά τα κινητά. Δεν νομίζω ότι είναι λύση βέβαια απλά το αναφέρω.

Μπορείς να δοκιμάσεις να αφαιρέσεις τα δικαιώματα ροοτ μέσω της εφαρμογής superuser και μετά να δοκιμάσεις πάλι να δεις αν δουλεύει το winbank wallet! :)