Μολις παρελαβα το Redmi note 3 pro και αμεσως διαπιστωσα οτι δεν δουλευει το auto rotate και η πυξιδα.Εχει αντιμετωπισει κανεις κατι αντιστοιχο?Υπαρχει περιπτωση να ειναι software?
Redmi note 3 pro προβλημα με γυροσκοπιο
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Μία φώτο αυτά που δείχνει στο "Σχετικά με το τηλέφωνο" καθώς και ένας έλεγχος εάν έχει σαν επιλογή στις γλώσσες και την ελληνική θα βοηθούσε πολύ για να σου δώσουμε ποιο σωστές απαντήσεις
-
Εγκατεστησα το asphalt8 για δοκιμη.Το αυτοκινητο δεν στριβει καθολου
-
Για δοκίμασε να ανοίξεις την πυξίδα και να κάνεις το οκτάρι που ζητάει.
-
-
εχω τo παραπάνω πρόβλημα με global stable
αν κάνω ότι λέει ο οδηγος (γυρίσω δηλαδή σε developer και κάνω αυτό με το persist.img) τότε αν περάσω μετά εκ νέου τη global stable υπάρχει περίπτωση να χαθεί η ρύθμιση και να εμφανιστεί πάλι το πρόβλημα; -
κανε αυτο αν και σε μενα πολλες φορες δεν ποιανει.. -
Ο/H myst77 έγραψε:
εχω τo παραπάνω πρόβλημα με global stable
αν κάνω ότι λέει ο οδηγος (γυρίσω δηλαδή σε developer και κάνω αυτό με το persist.img) τότε αν περάσω μετά εκ νέου τη global stable υπάρχει περίπτωση να χαθεί η ρύθμιση και να εμφανιστεί πάλι το πρόβλημα;
-
Καλησπέρα, είμαι κάτοχος ενός xiaomi redmi note 3 pro, το οποίο παρουσιάζει πρόβλημα στο γυροσκόπιο, επιταχυνσιόμετρο. Δεν δούλευε ούτε με την unofficial global rom MIUI 7 που ήρθε, αλλά ούτε με τις xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V8.0.1.0 και xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.0.5.0 που εγκατέστησα.
Έκανα όλες τις παραπάνω δοκιμές που αναφέρετε, μάλιστα στο καλιμπράρισμα στις τιμές Χ, Υ, Ζ δε βγάζει κανέναν αριθμό. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ! -
μετά από δυο μήνες δεν μου δουλεύει η πυξίδα και η αυτόματη περιστροφή οθόνης. Είμαι άσχετος από τεχνολογία. Help
-
Καλησπέρα, μπορείς να βγάλεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο settings > about phone της συσκευής να δούμε ποια ρομ έχει ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα