Διαφήμιση

Προβληματα - Απορίες κατα την εγκατάσταση ελληνικής ROM σε Redmi 3

• Προβληματα - Απορίες κατα την εγκατάσταση ελληνικής ROM σε Redmi 3

Καλησπέρα στην παρέα ,

προσπαθώ να εγκαταστήσω στο redmi 3 ελληνική rom . Το κινητό είχε κολλήσει και κατάφερα να το ξεκολλήσω χάρη σε αυτόν εδώ τον οδηγό :
      Flash Fastboot ROM στο RedMi 3 με κλειδωμένο bootloader (Unbrick Xiaomi Redmi 3)

Στη συνέχεια κατέβασα την stable ελληνική version από το λινκ που έχετε στο φορουμ και αφού την αντέγραψα στο internal storage πρσοπαθησα να την κάνω εγκατάσταση μέσω του updater αλλα μου πετάει error ότι δεν μπορεί να κάνει verify το package ..

Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη μιας και πρώτη φορά κάνω κάτι τέτοιο , επίσης το κινητό έχει mediatek επεξεργαστή
    • Ανέβασε μία φώτο αυτά που δείχνει στο "About phone" να δούμε ποια συσκευή έχεις γιατί Redmi 3 και ΜΤΚ επεξεργαστής δεν υπάρχει.

Επίσης, όλες αυτές τις συσκευές που έχεις βάλει στο προφίλ σου τις έχεις στην κατοχή σου ?

Τέλος, εδώ (εκεί σε λίγο) που άνοιξες ποστ είναι η κατηγορία για εύρεση εργασίας...

Καλώς ήρθες :thumbsup:
    • Νομίζω φίλε μου ότι η ερώτησή σου είναι σε εντελώς λάθος θέμα. Εδώ δεν νομίζω να το δουν εύκολα, και αν δεν κάνω λάθος το Redmi 3 δεν έχει ΜΤΚ αλλά snapdragon.
      Κάτι πρέπει να κάνεις με όλες αυτές τις Xiaomi συσκευές που έχεις δηλώσει σαν κάτοχος, εκτός και αν δεν είναι λάθος. Καλός ήρθες στο forum. :thumbup:

Edit : Ουπς με πρόλαβε ο NasDriver.
      Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10

:) Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε. :)

(bell)
      Μπορεί να κάνω λάθος - δες τι λένε και οι άλλοι
      Amazfit Custom WatchFaces
    • Διαφήμιση
    • το πρόβλημα που αντιμετωπιζω εγω ειναι οταν η σελφοκαμερα δουλέψει σε χαμηλο φωτισμο κολλάει ολο το κινητο. για να το ξεκολλήσω αναψα τον φακο απο αλλο κινητό για να δει φως. φοράει την τελευταία gtv