Διαφήμιση

σκέψεις για redmi 3

• RedMi 3/PRO
    • σκέψεις για redmi 3

καλησπέρα,
      στα γρήγορα οι σκέψεις μου: Ψάχνω κινητό για την γυναίκα, ~5' με επαρκή χαρακτηριστικά, όχι ιδιαίτερα πάνω από τα 150€, και αν γίνει η αγορά, θέλω άμεσα ώστε να προλάβω πριν φύγουμε για διακοπές... (αλλιώς με την ησυχία μου από Σεπτέμβρη). Επίσης στα κινητά είμαι "τούβλο", ο εγκέφαλος μου αρνείται να κατανοήσει οτιδήποτε έχει να κάνει με φλασαρίσματα, ROMs κλπ, μόνο τα πολύ απλά.

ενα από αυτά που είδα, είναι το redmi 3, στα 149€ από eshop (ναι το γνωστό ελληνικό κιτρινομάγαζο). Διαβάζω εδώ στο φόρουμ ότι τα κινητά της Xiaomi έρχονται με διάφορες ROM, με την κάθε μια να έχει τις ιδιαιτερότητες της. Αυτό τώρα ξέρει/φαντάζεται κανείς με τι θα έρθει? Θα μπορέσω να της περάσω ελληνικά? Θα μπορέσω κάποια στιγμή να του βάλω τις δικές σας ROM?

και γενικές ερωτήσεις: Αξίζει σαν κινητό στα χρήματα αυτά? (ναι το ξέρω ότι θα πληρώσω ένα καπέλο περίπου +20€ από ότι να το αγόραζα από κινεζομάγαζο, είμαι ΟΚ με αυτό, αφού είπα το θέλω άμεσα). Εχει γενικότερα θέματα αξιοπιστίας, ή οτιδήποτε άλλο που πρέπει να γνωρίζω? Αντέχει πράγματι η μπαταρία του (4100mAh, εντυπωσιακό) όσο λέει το gsmarena στο review του? Αυτό είναι πολύ σημαντικό κριτήριο για την επιλογή!!

Ξέρουμε αν θα πάρει 6? Το αναφέρω ειδικά για το unified storage (άθροισμα rom + microSD).

Αλλα που σκέφτομαι είναι το mi4c (δεν προλαβαίνω όμως, εκτός κι αν το βρω σε καμιά ευρωπαική αποθήκη, συν ότι όταν το είχα πάρει με το που είχε πρωτοβγεί είχα βρει διάφορα αρνητικά), και το huawei P9 lite (5.2" στα 189€ σε προσφορά και έχω και μια μικρή έκπτωση επιπλέον, συν κάποιες άκρες αν χρειαστεί κάτι μετά, και από μαμάς android6 + finger-reader...) Τίποτα άλλο?

Ευχαριστώ!!!
    • Καλησπέρα φίλε μου. Ως κάτοχος redmi3 μπορω να σου πω ότι είμαι απολυτα ικανοποιημένος και με το παραπάνω. Εγω το πηρα απο σκρουτζομαγαζο και το πληρωσα 200 ευρω αλλα το είχα άμεσα. Τα πλεονεκτήματα απο κινα είναι ότι μπορείς να τους μπεις να σου βαλουν συγκεκριμενη ρομ και να είναι σχεδον έτοιμο οταν θα έρθει ελλαδα ώστε να του βαλεις και ελληνικα. Στη κοινότητα μας υπάρχουν παρα πολλοι κατατοπιστικοι οδηγοι και ολα τα παιδια βοηθάνε οποτε μπορουν. Τωρα να σου δωσω μια εικονα για το κινητο. Με μετρια χρηση η μπαταρια βγαζει δυο μερες και αν θες να την φτασεις μεχρι τερμα δυομιση. Εχει φοβερη καμερα για τα λεφτα του σκεψου ειχα το sony xperia z και εντυπωσιαστηκα απο την καμερα του κινεχζικου. Απο θεμα κολληματων δεν εχει και τα δυο ram μνημης ειναι αρκετα για την καθημερικνη χρηση. Ενα ακομα θετικο ειναι οτι η xiaomi κανει αρκετα συχνα ενημερώσεις του λειτουργικου οποτε δε θα μεινεις ξεκρεμαστος απο update. Οσον αφορα το android 6 προσωπικα πιστευω οτι θα το παρει γιατι και μπορει να το σηκωσει και ειναι μια συσκευη ουτε δυο ετων για να βγει στην εκτος. Οτι αλλο θελεις ρωτα.
    • Διαφήμιση
    • υπαρχουν αρκετα κινεζικα αξιοπιστα μαγαζια. Μπορείς να δεις ομως και το redmi 3 pro ή το redmi 3 X τα οποια έχουν 5 οθόνη και είναι λιγο πιο βελτιωμένα. Η τιμη του λογικα δεν εχει μεγαλη διαφορα απο το κανονικο κανα 30 ευρω πιστευω