Διαφήμιση

Xiaomi Redmi Note 3 PRO - Εισαγωγή επαφών από αρχείο csv (από Outlook 2003)

• Xiaomi Redmi Note 3 PRO - Εισαγωγή επαφών από αρχείο csv (από Outlook 2003)

Καλημέρα σας. Καινούριο κινητό και δεν γνωρίζω πως θα εισάγω τις επαφές μου. Από το παλιό, Huawei g750, το οποίο δε λειτουργεί πια, είχα κάνει ένα συγχρονισμό επαφών στο outlook 2003 και αυτό που έχω τώρα είναι ένα csv αρχείο. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να το εισάγω στις επαφές; Δοκίμασα να εισάγω το αρχείο στο gmail και μετά συγχρονισμό με το κινητό αλλά όταν έβαλα το csv αρχείο στο gmail δε διάβαζε τα ελληνικά. Αν γνωρίζει κάποιος ας δώσει οδηγίες, με απλά βήματα για αρχάριους!
  • Μπες σε ένα gmail (αν δεν έχεις δημιούργησε ένα mail - gmail) και ανέβασε τες εκεί.
    Με το που βάλεις το email στο κινητό θα τις πάρει αυτόματα..

• Διαφήμιση
  • Τι εννοείς δεν διαβάζει τα Ελληνικά; Το gmail μια χαρά διαβάζει..Το αρχείο σου δεν ξέρω πως ακριβώς είναι γραμμένο.

• Κοίτα, από το outlook 2003 πάω αρχείο -> Εισαγωγή/εξαγωγή ->Εξαγωγή σε αρχείο -> Τιμές οριοθετημένες με κόμματα (Dos) και επιλέγω τις επαφές, δίνω όνομα στο αρχείο το οποίο παίρνει επέκταση .csv και εξάγεται. Μόλις πάω να το εισάγω στο gmail όλα τα ονόματα που είναι με ελληνικούς χαρακτήρες τα δείχνει όπως στην εικόνα που επισυνάπτω.
    Images
    • deigma.JPG

31,08 kB, 632×382, viewed 134 times
  • To gmail υποστηρίζει outlook αρχείο csv οπως βλέπεις.
    Δεν μπορείς από outlook να τις σώσεις σε άλλη μορφή;

• Διαφήμιση
  • Αυτό ήθελα να στο πω.. βάλε το αρχείο σε ένα pc με πιο νέο office και αποθήκευσέ το ως" 2007 "