Προσφορά Cosmote. Δωρεάν 1GB στέλνοντας 1000 στο 1256 μέχρι 31 Αυγούστου 2016
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούακριβως.......με 5€ ευρώ βαρας αλύπητα χωρίς περιορισμούς.......εγώ του έχω αλλάξει τα φώτα 18:00-06:00 κάθε μεραΟ/H Panagiotis Kolsouzoglou έγραψε:
αυτο με την vodafone πως γινεται δηλαδη ? αρκει μια sim vodafone και το κατεβασμα του myvodafone και εχεις οσα data γουσταρεις?
Ναι αλλα οχι ολη την ημερα...!!Απο τις 6 το απογευμα μεχρι τις 6 το πρωι της αλλης μερας!!Και αμα βρεις πουθενα σημα... απο Vodafone πες μου και εμενα να ερθω για να μου δωσεις λιγο!!Χα χα χα!!ΕΙμαι στο Περιστερι διπλα σε νοσοκομειο..και μεσα στο σπιτι μου δεν μπορω να παρω καν τηλεφωνο...αυτη ειναι η vodafone...για αυτο τα δινει ολα δωρεαν και τσαμπα σχεδον...σε σχεση με την Cosmote...που δεν δινει σχεδον τιποτα...αλλα απο σημα δεν συγκρινεται με την αχρηστη..την Vodafone...!!Που τους παιρνω τηλεφωνα για παραπονα...και μου απαντανε...οτι δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο..παρα μονο να να μου δωσουν ενισχυτη...σηματος για μεσα στο σπιτι...μου για να μπορω να μιλησω!!Αυτη ειναι η Vodafone!!Ο/H Giannisagal έγραψε:
Και η vodafone με 5€ εχει δωσει απεριοριστα data ολο το καλοκαιρι αρκει να κατεβασεις δωρεαν την εφαρμογή myvodafone απο play store.......εγω το εβαλα πριν ενα μήνα και μου εδειξε 62 μερες απομένουν που σημενει απο μεσα ιουλιου εως τελος αυγουστου ολο το καλοκαίρι ..........μεχρι και ρομ κατεβασα χαχαχα τους εχω ξεζουμισει......![]()
![]()
![]()
![]()
Ετσι ακριβως οπως τα λες!!Ειδικα η Vodafone εχει καταντησει αηδια...!!Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Σε μένα μου έδωσαν τηλεφωνική προσφορά vodafon. Απεριόριστα σταθερά, κινητα, "σφαιρα" ιντερνετ και καρτοκινηυο αριθμό με 21,5 ευρώ και καθε μήνα για 24 μήνες δωροεπιταγη 20€ για σουπερ ματκετ. Δηλαδή τελικό κοστος 1,5 ευρώ το μήνα. Η απάντηση μου; Εγώ θέλω σωστό τηλέφωνο και επικοινωνία, όχι τρόφιμα κσι απορρυπαντικα.