Λοιπον σταθηκα πολυ ατυχος στις διακοπες εφερα ενα ΜΙ 5 απο κινα 128 GB ceramic back.....Ειχα τα προβληματα με το playstore που μολις εμπαινες στις εφαρμογες ελεγε system launcher stopped working εκανα reset και ελεγα σε καποιο update θα φτιαξει δεν το ειχα ψαξει πολυ το θεμα....Στις διακοπες λοιπον ενω ημουν για ποτο μου επεσε το κινητο απο υψος ειχα αγορασει θηκη και προστασια οθονης στην αρχη δεν φαινοταν κατι ολα καλα και μαλιστα εμεινα εκπληκτος που δεν επαθε κατι ολες οι λειτουργιες κανονικα.μεχρι το μεσημερι της αλλης μερας αρχισε να μην βλεπει τις sim εκανα ρεσετ τιποτα μολις το εβγαλα απο την θηκη να βγαλω τις σιμ να τις ξαναβαλω διαπιστωσα πως στο πισω μεροσ υπηρχε ενα μικρο σπασιμο στο κεραμικο ολεσ οι λειτοθργειες του τηλεφωνου κανονικεσ εμπενα καμερα κανονικα μετα απο λιγο εκλεινε μονο τοθ και εκανε ρεσετ μονο του το αφησα να φθγει η μπαταρια και το εχω κλειστο...
Το κινητο το εφερα μεσω του ξαδερφου μου που μενει κινα
τι να κανω να το στειλω παλι πισω?
υπαρχει καποιος που να επισκευαζει xiaomi στην ελλαδα και να μην μας πιασει τον κ*** αλλα να ειναι αξιοπιστος στην δουλεια του?
Ευχαριστω εκ τον προτερων για τις απαντησεις
Το κινητο το εφερα μεσω του ξαδερφου μου που μενει κινα
τι να κανω να το στειλω παλι πισω?
υπαρχει καποιος που να επισκευαζει xiaomi στην ελλαδα και να μην μας πιασει τον κ*** αλλα να ειναι αξιοπιστος στην δουλεια του?
Ευχαριστω εκ τον προτερων για τις απαντησεις