Διαφήμιση

Bricked από reboot ?

• RedMi Note 3
    • Bricked από reboot ?

Είμαι κάτοχος του Redmi Note 3 (Mediatek) από το Δεκέμβριο του 2015. Το κινητό έτρεχε άψογα και δε μου είχε δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα. Χθές το βράδυ το έσβησα για να αλλάξω κάρτα sim και με την επανεκίννηση μου κολλάει στο loading screen. Το OS του απ'οτι θυμάμαι είναι MIUI7 (κάποια early έκδοση) και δεν είχα αποπειραθεί ποτέ μου να περάσω κάποια άλλη ROM. Σήμερα όμως έφαγα όλη την ημέρα για να βρώ λύση. Δοκίμασα να περάσω ROM με SPFlash αλλά μου βγάζει error "S_BROM_DOWNLOAD_DA_FAIL" μετά απο 10 δευτερόλεπτα. Δοκίμασα επίσης με MiFlash (έχω access σε fastboot) αλλά και εκεί μου βγάζει error "remote download for partition "boot" is not allowed". Recovery menu δεν κατάφερα να μπώ. Αν το ανοίξω με power button + volume up κάνει κανονικό boot και κολλάει πάλι στο ίδιο loading screen.

Με λίγα λόγια έχω μείνει με ένα προβληματικό OS, το οποίο ένας θεός ξέρει πως απέκτησε πρόβλημα έτσι ξαφνικά μετά το reboot.. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω, ή να αρχίσω να ψάχνω για νεο κινητό;
    • Ειμαι διακοπές και από κινητό...δες στην υπογραφή τους οδηγούς, θα βρεις και για το δικό σου αναλυτικό οδηγό...για αλλαγή από unofficial σε official.