αγορασα πριν απο λιγες μερες το xiaomi redmi note 3 pro και καθως ξερφορτιστηκε για πρωτη φορα το εβαλα να φορτισει και ειχαν περασει 4-5 ωρες και ακομα ηταν στο 60 % . Να σημειωσω οτι το κινητο το φορτισα με εναν δικο μου φορτιστη απο παλιο κινητο γιατι αυτος του κινητου δε ταιριαζει με τις ελληνικες πριζες. ! ! Τι μπορει να φταιει ? πηρα τηλ και με ειπαν να το βγαλω απο τη φορτιση και να το δοκιμασω οταν ξεφορτιστει παλι για να δουμε αν αργησει παλι.
αργη φορτιση
-
-
Ο/H Maria Tsen έγραψε:
αγορασα πριν απο λιγες μερες το xiaomi redmi note 3 pro και καθως ξερφορτιστηκε για πρωτη φορα το εβαλα να φορτισει και ειχαν περασει 4-5 ωρες και ακομα ηταν στο 60 % . Να σημειωσω οτι το κινητο το φορτισα με εναν δικο μου φορτιστη απο παλιο κινητο γιατι αυτος του κινητου δε ταιριαζει με τις ελληνικες πριζες. ! ! Τι μπορει να φταιει ? πηρα τηλ και με ειπαν να το βγαλω απο τη φορτιση και να το δοκιμασω οταν ξεφορτιστει παλι για να δουμε αν αργησει παλι.
Ποσα αμπερ ηταν ο φορτιστης; Κατα πασα πιθανοτητα ηταν ο φορτιστης,αλλιως μετα ρομ
Με τον δικο του κανει περιπου μιση ωρα μεχρι το 50℅ και μετα 2 ωρες για φουλ. -
Ο φορτιστής που εχεις είναι κάτω από 2Α και σίγουρα κάτω από 1Α γιαυτο κάνει τόσες ωρες
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Επισης, μην αφήνεις την μπαταρία να πέφτει κάτω από 20%, κινδυνεύει με hardbrick. Ειδικά εάν ή ρομ δεν είναι official που 99% δεν είναι, από Ελλαδα το πήρες ?
-
απο mygad.gr το πηρα το κινητο ! και τωρα τι πρεπει να κανω? να παρω νεο φορτιστη με μεγαλυτερα A??
-
Ο/H Maria Tsen έγραψε:
απο mygad.gr το πηρα το κινητο ! και τωρα τι πρεπει να κανω? να παρω νεο φορτιστη με μεγαλυτερα A??
Θα πάρεις ένα ανταπτορακι , φθηνό είναι και το βρίσκεις σε πολλά μαγαζιά είτε με ηλεκτρονικά είτε με ηλεκτρολογικά και θα χρησιμοποιείς το φορτιστή του. Οποιοσδήποτε άλλος φορτιστής δεν πειραζει αλλά αν είναι μικρός θα αργεί ή φόρτιση.
Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0 -
Ευχαριστω παρα πολυ παιδια
-
Απο mygad είναι ΟΚ, ξέρουν από το φόρουμ τι πρέπει να κάνουν
Δες το θέμα φορτιστή, να μην είναι κάτω από 1Α (1000mA) -
Θα το φορτισω προς το παρον με τον παλιο μου φορτιστη και απο αυριο θα αγορασω ανταπτορακι
!
-
Και μια ακομη ερωτηση ! παιρνω τηλ στο κεντρο του mygad και λεει συνεχεια οτι μιλανε! ξερετε αν σημερα λογω 15αυγουστου δεν απαντανε σε τηλεφωνα?
-
Να τολμήσω να ρωτήσω το χρώμα τωνΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Χαχαχαχα σταματα μια ερωτηση εκανα ...λεω μηπως καιιιιιιι.......εχω μπλοκαρει το κινητο μου και δε μπορω να περιμενω πολυ ακομα! απο την παρασκευη ειμαι χωρις
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα