Διαφήμιση

Bluetooth πρόβλημα με το αυτοκίνητο

• RedMi 3/PRO
  • Bluetooth πρόβλημα με το αυτοκίνητο

Καλησπέρα. Πριν λίγες μέρες μου ήρθε απο ελληνικό μαγαζί το note 3 pro με global stable 7.3.7.0 (LHOMIDD) και Android version 5.1.1. Το πρόβλημα που έχω είναι πως δεν συνεργάζεται σωστά με το Bluetooth του αυτοκινήτου. Δηλαδή ενώ κάνει pair και εμφανίζονται τα εικονίδια της μπαταρίας και της κεραίας στην οθόνη του αυτοκινήτου (Renault Clio με Media nav) δεν ανταποκρίνεται στις κλήσεις, ούτε εμφανίζει τον κατάλογο όπως με άλλα κινητά. Αν κάποιος μπορεί παρακαλώ να δώσει καμία ιδέα... Συγνώμη αν κούρασα.
  • κάνε υπομονή και ξαναδοκίμασε μετά από επανεκίνηση του κινητού , στην οθόνη του κινητού φαίνεται το multimedia του αυτοκινήτου ? . Εαν το βλέπει μόνο σαν multimedia κάτι έγινε λάθος στο pairing και φυσικά δεν μπορεί να τραβήξει τις επαφές ούτε κλήση να κάνει . Την πρώτη φορά θέλει λίγη προσπάθεια .

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
  • Ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι το βλέπει μόνο για αναπαραγωγή mp3 αν και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.. θα το ξαναπροσπαθήσω βέβαια αλλά δύο άλλα κινητά (Huawei και mls) δούλεψαν άμεσα...
  • Διαφήμιση
  • Καλησπέρα. Μετά απο αρκετές προσπάθειες δεν έχω καταφέρει να κάνω το bt του αυτοκινήτου να συνεργαστεί με το κινητό.. Συνδέονται αμέσως και μάλιστα ζητάει πρόσβαση στις επαφές του τηλεφώνου όταν γίνεται το pair αλλά μεχρι εκεί.. Δεν εμφανίζει τις επαφές στην οθόνη του media nav, ούτε παίρνει ούτε δέχεται τηλεφώνημα. Χτυπάει το κινητό κανονικά σαν να μην είναι συνδεδεμένο. Το περίεγο όπως είπα είναι πως εμφανίζονται τα εικονίδια της μπαταρίας και της κεραίας στην οθόνη του media nav και παραμένουν εκεί ακόμη και όταν κλείσω το bt του κινητού. Μάλλον κολλάει κάτι και μόνο όταν ανοιγοκλείσω την κονσόλα εξαφνίζονται. Επίσης δεν παίζει ούτε τα mp3..αν και στο κινητό στις ρυθμίσεις του bt δείχνουν οκ και το phone audio και το media audio...