Σήμερα φλασαρα με miflash με ακριβώς 0%...
Ήταν μπρικαρισμένο τελείως και το επανέφερα με "test point" όταν ολοκλήρωσα την διαδικασία και άνοιξε είχε 0.
και μενα με τον ιδιο ανταπτορα μου το στειλα... θα ψαξω να αγορασω αλλον γτ δεν ταιριαζει στις περισσοτερες μπριζες
ναι αλλά φορτίζει καθόλου? σε μενα ενώ αναβοσβήνει η πράσινη μπάρα δεν λεει να ανεβει το επιπεδο της μπαταρίας. Το ιδιο συμβαίνει και οταν συνδεσω το τηλεφωνο με το laptop ... βγαζει ενδειξη οτι φορτίζει και τίποτα ....
Ο συγκεκριμένος αντάπτορας σε μενα ΔΕΝ μπαίνει σε σούκο και σε πολύμπριζα... μόνο σε παλιές μπρίζες με 3 υποδοχές....
Αν το φορτίσω με άλλον φορτιστή πειράζει ??
Αυτά που γράφεις να τα βγάζεις έξω από την παράθεση γιατί δεν ξέρουμε αν είναι δικά σου.
Φόρτισε το δεν έχει θέμα.. Αρκεί να έχει ίδια τάση.. και τουλάχιστον 1000ma ένταση.
Και για την ιστορία ... με τους ευρωπαίους που επικοινώνησα μου έδωσαν τις παρακάτω οδηγίες ....
Welcome to Xiaomi Customer Support!
We share our concrete apology for the inconvenience you've experienced. I would request you to perform a hardware test in order to check the enact issue :-
Dial *#*#6484#*#*.
Select the option related to charger.
Perform the test and check weather its passed or not.
If passed, then I would request you to update your MIUI version.
If fails, then I would request you to co-ordinate with your point of purchase in order to resolve this issue. Its because we do not sell our phones in the Europe, so we do not have any Service Center because of the same
Επιλογή για το φορτιστή εγώ δεν είδα, οπότε άκυρη η προσπάθεια.
Με vickmall, σε online chat, μου πρότειναν να βάλω, βγάλω, αλλάξω καλώδια και φορτιστές, σε πρίζες και pc, να κάνω reset της συσκευής και τέλος να περάσω παλιότερη version της rom.