Με ανάλογο "κέρασμα" βέβαια στην περίπτωση που κάποιος δεν θέλει να έχει το άγχος μήπως του brickαρει η συσκευή ή το μόνο που ξέρει από προγραμματισμό είναι αυτός των αδειών καλοκαιριού;
Υπάρχει κανείς που να αναλαμβάνει flash roms στην Αθήνα;
-
-
Φίλε μου η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Και εσύ αφού βρηκες το φόρουμ και μπήκες έχεις κάνει την αρχή. Λίγο με δική σου προσπάθεια, λίγο κανένας φίλος και πολύ υποστήριξη από το φόρουμ θα γίνει δουλειά. Ανέβασε ένα screenshot από το ρυθμίσεις/ σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποιο τηλέφωνο έχεις και ποια ρομ φοράει.
Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0 -
-
Αν είσαι αρκετά συνεργάσιμος θα το κάνεις μέσα σε 1-2 ωρίτσες..
Θα σου προτείνω αν δεν το πήρες ακόμη, να το παραγγείλεις με developer rom. -
Με το καλό να το πάρεις. Και θα σου πρότεινα να το πάρεις με την global official dev εχει και λίγα ελληνικά (33℅) οπότε αν θέλεις μετά πας πιο εύκολα σε ελληνική απο εδώ ή μένεις σε αυτήν με αυτόματα updates κάθε βδομάδα (αν θέλεις).
Αυτο θα ρωτούσα....Επειδή είμαι χρήστης λίγο browsing λίγο φωτογραφία ,light δηλαδή...και επειδή μου κάθεται κάπως να μπω σε τρυπακι να το αναβαθμιζω χωρίς ota κάθε τόσο....αν το παραγγείλω με stable Global ή dev ελληνική από vickmall πχ θα ρολλαρει το τηλέφωνο ή θα έχω θέματα....;
Είμαι κάτοχος Motorola g 2014 τώρα με stock 6.0 ... -
Με ελληνική απο αυτό το φόρουμ δεν θα εχεις πρόβλημα. Αλλά αν σου βάλουν ελληνική πειραγμένη απο αλλού η εμπειρία λέει ότι θα έχεις πρόβλημα και θα πρέπει να την αλλάξεις. Ή official global stable είναι ok αλλά δεν έχει ελληνικά.
οταν λες δεν έχει ελληνικά ....ούτε πληκτρολόγιο ούτε πχ θα μπορώ να μιλάω και να καταλαβαίνει το google now?
-
-
Ο/H Krasdimi έγραψε:
οταν λες δεν έχει ελληνικά ....ούτε πληκτρολόγιο ούτε πχ θα μπορώ να μιλάω και να καταλαβαίνει το google now?
Ελληνικό πληκτρολόγιο έχουν όλες. Τώρα για να μιλάς χλωμό το βλέπω με οποιαδήποτε ρομ.
Και κάτι τελευταίο ... είδα στο geekbuying μια έκδοση international που πιάνει λέει και την 800άρα μπάντα στα 170 κάτι ευρώπουλα...Ισχύει ή είναι παπάτζα;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0