Καλησπέρα σε ολους και καλώς σας βρηκα σαν νέο μέλος.προσφατα αγόρασα ενα mi band 1s απο GearBest.οταν το παρέλαβα το έβαλα να φορτίσει και φόρτισε μια χαρα.οταν προσπάθησα να το συνδεσω μεσα απο την εφαρμογη mifit δεν τα κατάφερα.ενω αναγνώριζε την συσκευη μου έλεγε οτι πρεπει να κανω tap πανω στο band.οταν το εκανα δεν εκανε κατι.το προσπάθησα αρκετές φορες,και σε πολλες συσκευές και σε android και σε iPhone.η δικια μου συσκευη ειναι iPhone 6 σε iOS 8.4.4.το miband ειναι σχεδον φορτισμένο.επισης να αναφέρω οτι το iPhone ειναι jb αλλα το δοκιμασα και σε non jb συσκευη.επισης επειδη συσκευη ειναι jb κατέβασα το tweak minotifier και συνδεεται κανονικα και εχω ειδοποιήσεις.παρολα αυτα δεν μπορω να συνδεσω απο την εφαρμογη και ΔΕΜ εχω μετρήσεις βημάτων,ύπνου και καρδιακών παλμών.μηπως γνωρίζει καποιος για ποιο λογο δεν μπορω να το κανω tap.μξπως ειναι χαλασμένο το band η μηπως κανω κατι λαθος εγω.
Mi band 1s pair issue
- Xiaomi
-
-
Δεν γνωρίζει κανεις τιποτα.;
-
Σε ένα mi band απλό που είχε πάρει φίλος παλιά μας πήρε 15-20 λεπτά μέχρι να πετύχουμε το ταπ που έδειχνε στις οδηγίες.
Μέχρι εκεί μπορώ να βοηθήσω μιας και δεν χρησιμοποιώ mi band -
Όταν σου ζητάει να κάνει το ταπ, όπως το λες, πρέπει να το κάνεις με δύο δάχτυλα, για να χτυπήσεις ελαφρά όλη την επιφάνεια του mi band. Αλλιώς δεν το καταλαβαίνει. Επίσης σημαντικό να μην είναι κοντά άλλη ΒΤ συσκευή. Και θέλει υπομονή....Εφόσον συνδέεται σωστά με την άλλη εφαρμογή, το mi band είναι μια χαράΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Προσπαθησα και με τα δυο δακτυλα οπως μου ειπες αλλα ακομα δεν εχω καταφερει να το συνδεσω.ενω άο το mifit το βρισκει και αρχιζουν καο αναβουν τα λαμπακια και εγω το παταω παρατεταμενα το band μετα απο λιγο μου λεει οτι δεν καταφερε μα συνδεθει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες