Διαφήμιση

Πρόβλημα με οθόνη αφής

• Mi-4
    • Πρόβλημα με οθόνη αφής

Καλησπέρα παιδια. Μόλις έκανα ζημιά (μάλλον) στην συσκευή μου και ελπίζω να μπορέσετε να με βοηθήσετε όσο γίνεται αναίμακτα. Τις τελευταίες δυο μέρες είχα ενα θεματάκι με το κατω κατω μέρος της οθονης αφης,δε λειτουργουσε.Η υπόλοιπη οθόνη όλα καλά. Μετά από αναζητήσεις στο ίντερνετ,βρήκα ποστς για calibration Κλπ, έκανα το τεστ μέσω της συσκευής το οποίο δε λειτουργούσε. Στην πορεία βρήκα απο κάποιον μια απάντηση ότι πολλα τέτοια και παόμοια προβλήματα λύθηκαν με wipe cache κλπ. Λέω ας το δοκιμάσω.Το κάνω και από εκείνη την στιγμή ο αφή δε λειτουργεί καθόλου.Recovery δε με βάζει. Το υπο-λειτουργώ με otg και ποντίκι. Έχετε καμιά ιδέα σχετικά με το πρόβλημα αυτο;
    • Μάλλον είναι hardware και δεν έχεις επιλογή...
      Μπορείς βέβαια να κάνεις μία καθαρή εγκατάσταση....
      Πόσο καιρό το έχεις; Από που το πήρες;

• Μα έπαιζε η αφή κανονικά εκτός του μικρού εκείνου προβλήματος που είπα στην αρχή και η ζημιά έγινε (σύμπτωση η οχι δε ξέρω) απ΄την στιγμή του wipe cache. Αρχές Αυγούστου του 2015 το πήρα από Minideal.
    • Διαφήμιση
    • Το πιο πιθανό είναι να τα έπαιξε απλά...
      Η απόφαση είναι δική σου...ή φλασάρεις και βλέπεις ή ψάχνεις σερβις

• Ναι ε? :/ Το έχω συνδέσει τώρα με το xiaomi pc suite, έκανα backup να υπάρχει και το λειτουργώ από εκεί. Btw κατάφερα μέσω του ποντικιου να του κάνω restart και μπήκα στο recovery, εκει όλως παραδόξως η αφή λειτουργεί με τα swipe up-down-left-right που εχει για τις διάφορες επιλογες...
    • Ο/H nick31 έγραψε:

Ναι ε? Το έχω συνδέσει τώρα με το xiaomi pc suite, έκανα backup να υπάρχει και το λειτουργώ από εκεί. Btw κατάφερα μέσω του ποντικιου να του κάνω restart και μπήκα στο recovery, εκει όλως παραδόξως η αφή λειτουργεί με τα swipe up-down-left-right που εχει για τις διάφορες επιλογες...
      Αν σου δουλεύουν τα πάντα στο Recovery (TWRP) και τα κάτω πλήκτρα, τότε επιβάλεται να κάνεις Flash μία ROM και ακόμη καλύτερα ένα Factory Reset πριν από το Flash. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Λοιπόν, αφου μάζεψα ότι αρχεία ήθελα, και ετοίμασα τη ρομ για φλασαρισμα, το κινητό μάλλον "τρόμαξε" ( :P ) και απλά ξεκόλλησε και έπαιξε. Με το αρχικό πρόβλημα μεν, οτι δεν δουλεύει το κάτω κάτω μέρος ( φανταστείτε την κάτω μπάρα στο ίνσταγκραμ, ακριβώς αυτό το κομμάτι δε λειτουργεί) , αλλά τουλάχιστον μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Τέλωσπάντων αμα δω οτι ξανακάνει τίποτα κόλπα, είναι τα πάντα έτοιμα για καινούρια ROM. Ακαδημαϊκά εντελώς, για πιο λόγο μπορεί να έγινε αυτό? Έχει χαθεί απλά το calibration (το οποίο δε μου διορθώνει κιόλας) η έτσι ξαφνικά "μουλάρωσε" η εγκατεστημένη ROM?
    • Διαφήμιση
    • Αυτό θα το διαπιστώσεις στην πορεία...
      Θα δείξει σύντομα το είναι ...