Διαφήμιση

Προβλημα με την ποιοτητα εγγραφης ηχου σε video σε Xiaomi Redmi Note 3 Pro !!!!

• Προβλημα με την ποιοτητα εγγραφης ηχου σε video σε Xiaomi Redmi Note 3 Pro !!!!

καλησπερα , εχθες ειχα παει σε μια συναυλία και τράβαγα video με το κινητο μου αυτο που παρατήρησα ειναι οτι οταν μετα εβλεπα τι ειχα τραβήξει στα video ειδα οτι ο ηχος ηταν παρα πολυ μπουκομενος και ειχε παρα πολλά παράσιτα και εκανα ενα πειραμα σημερα με το παλιο μου κινητο lumia 920 εβγαλα εναν ανεμιστήρα απο την ιδια αποσταση και με το ενα και με το αλλο κινητο παρατήρησα οτι το χιαομι εχει αρκετο θορυβο ενω το lumia δεν ειχε σχεδον καθολου θορυβο !!! αυτο βεβαια δεν ειναι καλο για το χιαομι γιατι δεν θα μπορεις να τραβας video σε χώρους με δυνατη μουσικη σε αντιθεση με το παλιο μου κινητο που μπορει !!!!
      να πω οτι η ρομ που φοραει το χιαομι ειναι η 7.5.2 ελληνικη !!! εχει βρει καποιοσ το ιδιο προβλημα ?
      υπαρχει λυση ??
      @papaflessas :)
    • Δεν είμαι ειδικός επί του κινητού αλλά στο θέμα βιντεοσκόπησης με ήχο κάτι κατέχω θα σου πρότεινα τις εξής πρακτικές λύσεις:
      1) Παίζει σημαντικό ρόλο που βάζεις το κινητό και τι κατεύθυνση έχει το μικρόφωνο του.
      2) Απέφευγε την λήψη πολύ κοντά σε ηχεία και monitor ήχου.
      3) Δοκίμασε και με άλλες εφαρμογές βιντεοσκόπησης για την κάμερα σαν την εφαρμογή της google ή την snapdragon που αναφέρουν πολλοί.
      4) Η δοκιμή με ανεμιστήρα δεν είναι και ότι πιο ορθό θα μπορούσες να κάνεις. Χρειάζεσαι πολυμορφικό ήχο με ανεβοκατεβάσματα συχνοτήτων και κυματομορφής για να δεις που μπουκώνει και ποιες συχνότητες μπορεί να διαχειριστεί το μικρόφωνο του κινητού και που κόβει πριν αρχίσει την παραμόρφωση ή το peak.

Κάτι τελευταίο γιατί πολλοί έχετε παρεξηγήσει την χρήση της κάμερας στο κινητό.
      Δεν είναι φωτογραφική μηχανή ούτε βιντεοκάμερα. Είναι για έκτακτες ανάγκες και για να μπαλώσεις τρύπες συναισθηματικής ή υλικής αξίας. Δηλαδή από το να χάσεις μια ανάμνηση τελείως τραβάς με το κινητό για να έχεις κάτι περισσότερο από το τίποτα. Το πόσο περισσότερο οφείλετε σε πολλούς παράγοντες όπως φωτισμός, ρυθμίσεις, λογισμικό και βέβαια η ποιότητα κατασκευής της κάμερας του κινητού. Όμως επαναλαμβάνω είναι κινητό τηλέφωνο και μάλιστα τα smartphones είναι σχεδιασμένα να κάνουν πολλά και από λίγο. Πόσο δύσκολο είναι να έχετε μαζί σας μια xiaomi yi ή gorpo ή sjcam αν ξέρετε ότι πάτε σε κάποιο event που θα θέλατε να καταγράψετε κάτι; Που πάλι και με αυτές τις επιλογές θα έχετε θέμα ήχου ή και φωτισμού ή και θορύβου στην εικόνα (χιονάκι).
    • Ο/H kostasrose έγραψε:

Κάτι τελευταίο γιατί πολλοί έχετε παρεξηγήσει την χρήση της κάμερας στο κινητό.

Δεν είναι φωτογραφική μηχανή ούτε βιντεοκάμερα. Είναι για έκτακτες ανάγκες και για να μπαλώσεις τρύπες συναισθηματικής ή υλικής αξίας. Δηλαδή από το να χάσεις μια ανάμνηση τελείως τραβάς με το κινητό για να έχεις κάτι περισσότερο από το τίποτα. Το πόσο περισσότερο οφείλετε σε πολλούς παράγοντες όπως φωτισμός, ρυθμίσεις, λογισμικό και βέβαια η ποιότητα κατασκευής της κάμερας του κινητού. Όμως επαναλαμβάνω είναι κινητό τηλέφωνο και μάλιστα τα smartphones είναι σχεδιασμένα να κάνουν πολλά και από λίγο.
      Δεν διαφωνώ σε κάτι. Αλλά προφανώς θα πρέπει να αναφέρεσαι στην συγκεκριμένη συσκευή.

Δεν είμαι επαγγελματίας, αλλά ερασιτεχνικά φτιάχνω διάφορα βιντεάκια κυρίως με τα μωρά μου (που πλέον απο μωρά έγιναν παιδιά... 8o ). Στην αρχή με μια Sony HC40E και με Pinacle...και...απο εποχή iPhone 4 και μετά...4s,5,5s,6,6s,6s+ ξέχασα τί σημαίνει βιοντεοκάμερα και φωτογραφική μηχανή! Τα κινητά της Apple κάλυπταν 1000% τις ερασιτεχνικές ανάγκες μου και έβγαζαν ΤΕΛΕΙΑ (για μένα) ποιότητα στην ταπεινή Smast TV SAmsung Full HD που έχω. Πολύ καλή φωτογραφία...και Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο video!

Απο εποχή iPhone 4 λοιπόν, ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΠΟΤΕ αυτό το γελοιότατο πράγμα που συμβαίνει στο video του RN3 pro. Ίσως να συμβαίνει και σε άλλες συσκευές...αλλά εγώ αυτό έχω ... γιαυτό μιλάω...
      Τρελοκομείο ο εγκέφαλος απο την συνεχόμενη εστίαση...και πολύ κακός ήχος όταν έχει μία ελαφριά φασαρία...δεν συζητάω τί γίνεται όταν φυσάει αεράκι 1 μποφόρ!!!! Πανζούρλα!!!

Για ερασιτέχνης λοιπόν, καλυπτόμουν πλήρως. Σου λέω οτι έχω φτιάξει πάνω απο 500 video μέσω Pinacle και iMovie (Mac) με χρήση iPhone και πίστεψέ με...θα τα ζήλευαν πολλοί επαγγελματίες σε ποιότητα!

Έχει θέματα το RN3. EXEI...πώς να το κάνουμε...αλλά έχει και ΜΟΝΟ 180 ευρά...οπότε γαργάρα...

Αυτό θα έπρεπε να λέμε: Τί ψάχνεις να βρείς ρε άρχοντα σε συσκευή 180 ευρώ;;;; Και αυτά που έχεις...μιά χαρά είναι! Τουμπεκί!

Τώρα βέβαια παίζει και το θέμα rom...και εκείνο με τα 3 εργοστάσια παραγωγής :ugeek: και...και...και...και απο ποιό κατάστημα το αγόρασες...και πώς έκανες flash...και...και...και...

Υ.Γ Αυτή η σύγκριση με τα μήλα (τί να κάνω;;;; μου βγαίνει αυθόρμητα!!!!) θα με φάει...!!!

edit
      Και κάτι ακόμα. Είναι 1000% θέμα software...πάλι κάποιος 3ος θα περιμένουμε να μας σώσει! Εκτός εάν η Miui 8 κάνει το θαύμα της...ας ελπίσουμε...
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Διαφήμιση
    • ευχαριστω για την τις γνωμες σας θα συμφωνήσω με τον pavlidisc το κινητο εχει θεμα απο την στιγμη που με αλλο κινητο ποτε δεν μου προέκυψε αυτο το θεμα με τον ηχο φανταστείτε εχω τραβήξει video σε στουντιο ηχογραφισης με ηχο με πολλα μπασα και πολυ δυνατη μουσικη κατι παιδια που παίζανε μουσικη με lumia 930 και ο ηχος ειναι πεντακάθαρος αρα καποιο προβλημα εχει το RN3 αυτο μπορει να ειναι software η hardware θα δειξει !!!
      @papaflessas :)
    • Τι σχέση έχει με τη συσκευή μας, εκτός από τα: "Κακη ποιοτητα ηχου κατα την εγγραφη video στο redmi 3" ?( 8| :dash:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!