Γεια σάς, χρειάζομαι την άποψη σας για ένα θέμα που έχω με το redmi note 3. (δεν είμαι σίγουρος αν το έχω ποστάρει στο σωστό topic, αν όχι συγνώμη και αν γίνεται κάποιος Moderator να το μεταφέρει εκεί που πρέπει.)
Χθες παρέλαβα το xiaomi redmi note 3 μου, και γρήγορα κατάλαβα πως κάτι τρέχει με το auto-rotate... τελικά κατέληξα ότι αρκετοί αισθητήρες δεν δούλευαν όπως θα έπρεπε. Imgur: The most awesome images on the Internet
Τα info του κινητού μου είναι Imgur: The most awesome images on the Internet (δεν δουλεύει το screenshot.. αν πάντα είναι με Volume down + power button, και δεν κάνω κάποιο λάθος)
το bootloader μου είναι Imgur: The most awesome images on the Internet
και έχω σκοπό να ακολουθήσω τον συγκεκριμένο οδηγό, για να περάσω την official rom (stable).
Ποια είναι η άποψη σας; κάποια συμβουλή ή παρατήρηση;
Ευχαριστώ πολύ!
ΠΣ: δεν έχω ξανά ασχοληθεί με roms, και είμαι αρχάριος.
edit: τελικά δουλεύει το screenshot, απλά έπρεπε να το κρατήσω πατημένο για 1-2 δεύτερα
Χθες παρέλαβα το xiaomi redmi note 3 μου, και γρήγορα κατάλαβα πως κάτι τρέχει με το auto-rotate... τελικά κατέληξα ότι αρκετοί αισθητήρες δεν δούλευαν όπως θα έπρεπε. Imgur: The most awesome images on the Internet
Τα info του κινητού μου είναι Imgur: The most awesome images on the Internet (δεν δουλεύει το screenshot.. αν πάντα είναι με Volume down + power button, και δεν κάνω κάποιο λάθος)
το bootloader μου είναι Imgur: The most awesome images on the Internet
και έχω σκοπό να ακολουθήσω τον συγκεκριμένο οδηγό, για να περάσω την official rom (stable).
Ποια είναι η άποψη σας; κάποια συμβουλή ή παρατήρηση;
Ευχαριστώ πολύ!
ΠΣ: δεν έχω ξανά ασχοληθεί με roms, και είμαι αρχάριος.
edit: τελικά δουλεύει το screenshot, απλά έπρεπε να το κρατήσω πατημένο για 1-2 δεύτερα