Διαφήμιση

Προβλημα με αναβαθμιση

• Redmi 3S
    • Προβλημα με αναβαθμιση

Καλησπερα σε ολη την παρεα,εγω εχω ενα redmi note 2 32gb και αποφασισα να παρω για την γυναικα ενα redmi 3s.....και δυστηχως εφτασε το κινητο στο σπιτι πριν φτασω εγω απο την δουλεια και ειχε κιολας προλαβει να το ανοιξει και να πατησει ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ;( ;( ;( ;( ,οπως καταλαβαινετε το κινητο ενω το ειχαμε παραγγειλει με international rom,αυτο γυρισε σε αγγλοκινεζικη και εχει ακομη καμια 20αρια γλωσσες,βεβαια χωρις την ελληνικη.
      Διαβασα τον οδηγο που ριχνεις μεσα την ελληνικη και ρομ και επειδη δεν το εχω και πολυ με ολα αυτα,(στο δικο μου βεβαια του φοραω ελληνικη :D :D :D :D ),μηπως μπορει καποιος να μου πει αν μπορει να επανελθει το τηλεφωνο πριν πατηθει η αναβαθμιση? ή πρεπει να φαω κανενα 5 αωρο εδω στον υπολογιστη για να του βαλω την ελληνικη?

Υ.Γ.παιδια ειμαι απο Βολο αν καποιος που τα καταφερνει με αυτα ειναι και αυτος απο εδω,ας μου γραψει να βρεθουμε να το κανουμε μαζι αν θελει.

Ευχαριστω πολυ...
    • Ο/H ilgiak έγραψε:

Διαβασα τον οδηγο που ριχνεις μεσα την ελληνικη και ρομ και επειδη δεν το εχω και πολυ με ολα αυτα,(στο δικο μου βεβαια του φοραω ελληνικη ),μηπως μπορει καποιος να μου πει αν μπορει να επανελθει το τηλεφωνο πριν πατηθει η αναβαθμιση? ή πρεπει να φαω κανενα 5 αωρο εδω στον υπολογιστη για να του βαλω την ελληνικη?
      Η διαδικασία είναι λίγο μεγαλύτερη (εως πολύ) για το συγκεκριμένο κινητό.
      Πρέπει να κάνεις αίτηση στην Xiaomi για ξεκλείδωμα bootloader ,να ξεκλειδώσεις και μετά να περάσεις Ελληνική,
      Δώσε συγχαρητήρια στην γυναίκα σου.. πολύ καλά έκανε που το αναβάθμισε..
      Θα είχες πολύ περισσότερα προβλήματα με εκείνη την ρομ που είχε πάνω..

• Διαφήμιση