Διαφήμιση

Επαναφορά κινητού σε προηγούμενη κατάσταση

• Επαναφορά κινητού σε προηγούμενη κατάσταση

Γεια χαρά σε ολους!
      Θέλω απεγνωσμένα τη βοήθεια σας.
      Όλα ξεκινησαν χθες που αποφάσισα να περάσω τη MIUI8 στο MI4 μου. Είχα τη τελευταία Global Stable 7.5 έτσι λοιπόν κατέβασα τη Global Developer 6.8.25 (MIUI8) από το miui.com, τη πέρασα στο τηλέφωνο μου από το System Update και ολα ήταν μια χαρά. Μέτα για άγνωστο ακόμα και για μένα την ίδια λόγο αποφάσισα να τη φλασαρω ξανά με τον "Ελληνικό οδηγό Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi" και έκανα μα... βλακεια! Η διαδικασία πήγε καλά το τηλ δουλεύει άλλα έχω τώρα την κινεζική ROM, δεν έχω ούτε Play store, διαγράφτηκαν ολα μου τα Apps, έχασα τις μισές μου φώτο παρόλο που είχα ενεργό συγχρονισμό με το Mi Cloud.
      Και λέω τώρα μήπως να υπάρχει έστω μια περίπτωση να κάνω επαναφορά του τηλεφώνου στη προηγούμενη κατάσταση όπως κάνουμε τον υπολογιση με την επαναφορά συστήματος? Λέω μήπως... Και αν ναι πως το κάνω?
      Να αναφέρω ότι δεν μπορώ να βρω πουθενά στο Mi Cloud το backup που υποτίθεται έκανα πριν ξεκινησω οποία διαδικασία (πολύ φοβάμαι ότι δεν την έκανα σωστά και δεν αποθηκεύτηκε ;( )
      Ευχαριστω εκ των προτέρων.
    • Δυστυχώς δεν υπάρχει στο κινητό η αντίστοιχη επιλογή που έχουν τα windows για επαναφορά σε προηγούμενη κατάσταση, εάν δεν έχεις πάρει μόνη σου back up προηγουμένως (συνήθως απο το TWRP γίνεται αυτό για ΑΚΡΙΒΗ επαναφορά όλων των δεδομένων και του λειτουργικού).
      Η αναβάθμιση από V7 σε V8 γίνεται αφού πρώτα κάνουμε factory reset... αλλιώς είναι πιθανό να δημιουργηθούν προβλήματα.
      Όλα τα apps που έχεις από το Google, βρίσκονται στο λογαριασμό σου στο google play... Μπορείς εύκολα να τα ξαναεγκαταστήσεις.
      Οι φωτογραφίες συνήθως ΔΕΝ χάνονται με αυτά που είπες ότι έκανες... Βάλε το κινητό στο PC και ψάξε από εκεί να δεις εάν μπορείς να τις δεις και να τις πάρεις back up στο PC σου.
      Μπες στο Mi Cloud από τον υπολογιστή να δεις τι έχεις και αν έχεις πράγματα εκεί πάνω...
      Εκτός από το συγχρονισμό με το MiCloud κρατάμε και τοπικό back up να είμαστε σίγουροι...
      Ακούγεται να σαν τα έχεις κάνει λίγο ..."μαντάρα" με αυτά που έκανες. Μήπως να σκεφτόσουν να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση και να στήσεις και πάλι τη συσκευή σου από την αρχή?