Διαφήμιση

Αξεσουάρ Mi-Max

• Αξεσουάρ Mi-Max

Eδω μπορουμε να ποσταρουμε ενδιαφεροντα ευρηματα παντος ειδους.
      Σημερινες δικες μου παραλαβες τεσσερις θηκες.
      Μια πλαστικη διαφανη με dust plugs που προς το παρον εχω πανω στο κινητο.
      Μια πλαστικη μαυρη με δευτερο ασημενιο πλαισιο επισης πλαστικο.
      Μια αυθεντικη Xiaomi flip με παραθυρο, ασημενια
      Και τελος μια hybrid με αλουμινενιο bumper και πλαστικο συρταρωτο πισω καλυμμα ασημενια. Τα κουμπια της ειναι επισης μεταλλικα κατι που μου εκανε εντυπωση.
      Εχω βαλει τη διαφανη γιατι θελω τη πιο λεπτη που υπαρχει, με ενδιαφερουν οι γρατσουνιες και η ομορφια, τα πεσιματα τα ρισκαρω.

Θα τις κρατησω ολες εκτος της hybrid που παει για πουλημα.

• Καλησπερα φίλε.

Την θήκη τη διάφανη με τα προστατευτικά σκόνης, από ebay;

Αν μπορείς στείλε ένα λινκ είτε εδώ ή σε προσωπικό μήνυμα.
      Ποια hybrid διαθέτει προς πώληση;

Μου έστειλαν κ εμένα μία από το vickmall, ipaky, εσωτερικά σιλικόνης μαυρη,εξωτερικα χρυσάφι,που όμως κάπως τα δυό μέρη αποκολλήθηκε.σκεφτομαι λύση logo σε μερικά σημεία.

Ίσως μ ενδιαφέρει μία απ τις θήκες σου.
      Προς το παρόν βολευτηκα με μία μαύρη flip τύπου,αρκετα καλή.
    • Αυτη με τα dust plugs ειναι αυτη:

Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com

Αυτη που δεν θα χρησιμοποιησω ειναι η μεσαια στις φωτο.
      Aλλα εχει μερικες λεπτες γρατσουνιες στο πλαστικο μερος (απο τη στιγμη που ανοιξα το κουτι ηταν ετσι, δεν τις εκανα εγω) οπoτε θα τη δωσω ενα 10 ευρω με τα μεταφορικα δικα μου εννοειται, για να πω οτι δε πηγε εντελως χαμενη.
    • Διαφήμιση
    • δεν έχω αγοράσει ποτέ από aliexpress.
      Στο ebay πάντως έχει 7€, πρώτη φορά βλέπω τέτοια τιμή σε σιλικόνης θήκη.
      Είναι Nilkin βέβαια, αλλά και πάλι...
    • Οποιος ενδιαφερεται στη Πατρα για ενα γυαλι IWantMi με 5 ευρω με ειδοποιει.
      Δωρο ακομα ενα αγρατσουνιστο που μπηκε πανω στο κινητο για να δοκιμαστει.
      Καλυπτει μεχρι το μαυρο πλαισιο της οθονης.

Μπορω να το στειλω οπου αλλου θελετε αλλα πρεπει να καλυφθουν τα μεταφορικα (1-2 ευρω).

Ο λογος που το δινω ειναι γιατι δοκιμαζω διαφορων ειδων και δεν εχω καταληξει ακομα.
      Το συγκεκριμενο δεν εχει απολυτως κανενα προβλημα και κολλαει τελεια.

• Aγορασα tempered glass πληρους καλυψης.
      Προσοχη!
      Τα πληρους καλυψης εχουν κολλα μονο στο χρωματιστο μερος(μαυρο, λευκο, χρυσο)!
      Δηλαδη υπαρχει κενο μεταξυ οθονης και γυαλιου.
      Αυτο σημαινει οτι ακουγεται ενα τακ σε σβελτα πατηματα οταν το γυαλι ακουμπησει την οθονη το οποιο δεν υπαρχει στα στενα γυαλια.
      Λογω της αποστασης του γυαλιου απο την οθονη, η διαφορα στις ανακλασεις ειναι επισης εμφανης και τα χρωματα ελαχιστα ξεθωριασμενα.
      Επισης υπαρχει rainbow effect αλλα μονο οτα το κινητο ζεσταινεται.
      Διαστελεται το γυαλι και επειδη στις ακρες ειναι κολλημενο αλλα στην επιφανεια της οθονης ειναι στον αερα, γινεται κοιλο και ακουμπα την οθονη στο κεντρο.
      Αυτο εγινε οταν το δουλεψα με 4g και εφτασε σε θερμοκρασια σχετικα υψηλη, 43 βαθμων.
      Μολις γυρισα σπιτι, συνδεθηκα σε wi-fi και το αφησα ησυχο, κρυωσε και το effect εξαφανιστηκε.
      Τελος, δεν ειναι συμβατο με πολλες θηκες οι οποιες εχουν ενα μικρο χειλακι για να πιανουν στο λευκο μερος της οθονης και να μη βγαινουν ευκολα. Αυτες ξεκολλανε και σηκωνουν το γυαλι απο την οθονη.

Χρησιμοποιησα δυο διαφορετικα γυαλια πληρους καλυψης με ακριβως την ιδια συμπεριφορα.
      ΔΕΝ προτεινω τετοιου ειδους γυαλι.
      Αν καποιος εχει καλυτερη εμπειρια και ειναι 100% σιγουρος οτι δεν εχει rainbow effect μετα απο σκληρη χρηση ας ποσταρει link να αγορασουμε.
      Μεχρι τοτε γυρναω στο στενο γυαλι που δεν εχει κανενα τετοιο προβλημα, μαζι με μια θηκη που εχει μεγαλυτερο χειλος του κανονικου, το ακαλυπτο μερος της οθονης ειναι πολυ μικρο.
    • Διαφήμιση
    • τι προτεινεις?αυτο που στελνουν μαζι με το κινητο που δεν πιανει ολη την οθονη ειναι οκ?μακαρι να εφταναν ολα τα κινητα εως 42 βαθμους χααχαχαχ

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    • Δυστυχως προτινω στενο γυαλι.
      Δεν εχω βρει καλο πληρους καλυψης αν και περιμενω ενα ακομα για δοκιμη.
      Δε ξερω σε ποιο γυαλι αναφερεσαι οτι στελνουν μαζι με το κινητο.
    • τελος παντων εχω ηδη ενα που μου εκανε δωρο ενας φιλος το οποιο το πηρε απο ebay οχι πληρους καλυψης.Θα δοκιμασω πρωτα αυτο....

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    • Έχω κοτσάρει ένα μαγνητάκι στην nillkin με το στρογγυλό παράθυρο, δουλεύει πολύ καλά το smartcover. Τώρα ψάχνω μια lockscreen να βγάζει ειδοποιήσεις εκεί που είναι το παράθυρο.
      Τελικά το έχει δοκιμάσει κανένας το original tempered του vickmall; Αξίζει τον κόπο να το περιμένουμε να εμφανιστεί;
    • Διαφήμιση