Φίλε Μπάμπη.. ΄δημιούργησε ένα μήνυμα με το τι έχεις κάνεις στο κινητό από την αρχή ως σήμερα...
Μην το αναλύεις πολύ...
Να μην καθόμαστε να ψάχνουμε....
Έτσι ίσως μας έρθει καμιά ιδέα-πρόταση..
Αγόρασα ολόκληρο κινητό για ανταλλακτικά από ένα παιδί πού πούλαγε εδώ μέσα και την άλλαξα αλλά τίποτα πάλι τα ιδία.!!!!
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπάμπη, η άποψή μου είναι ότι το κινητό δεν είναι σαν το αυτοκίνητο, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάμποσα κομμάτια του ως ανταλλακτικά! Π.Χ. Η οθόνη ενός Mi Note Pro συνήθως ΔΕΝ βγαίνει άθικτη, για να τοποθετηθεί σε ένα άλλο κινητό. Οπότε πιό είναι το νόημα να αγοράσεις ένα κινητό που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα σημαντικά κομμάτια του? Επίσης δεν γνωρίζεις εάν ή όχι το ανταλλακτικό που χρειάζεσαι εσύ (δηλαδή η δόνηση) λειτουργούσε ή όχι στο "παλιό" κινητό. Μπορεί να ήταν ΗΔΗ χαλασμένη... που το ξέρεις?
Άλλο σημαντικό κομμάτι είναι το Motherboard... αλλά πόσο σίγουρος είσαι ότι το "καμμενο χαρτί" που πουλάει κάποιος σαν ανταλλακτικά, δεν έχει "κάψει" το motherboard του? Άρα... τι μένει? Κάποια μικρά ανταλλακτικά που βρίσκει κανείς στη αγορά με 5-10 ευρώ συν την αμφιλεγόμενη (λόγω χρήσης) σε αντοχή μπαταρία του??
Θα προτιμούσα να είχες ξοδέψει 4-5 ευρώ (όπως σου είχα γράψει στα στο ΠΜ) και να αγοράσεις μια ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ δόνηση και εάν δεν έκανε να ψαχνόσουν αλλιώς, αλλά τώρα και 50 ευρώ έδωσες για ένα "dead dog" και δεν είσαι σίγουρος για το τι συμβαίνει και δεν ξέρεις και προς τα που να ψαχτείς... (software ή hardware?)
Στο μαγαζί πού πήγα το τηλέφωνο μέτρησαν το vibrator motor και είδαν ότι δουλεύει ,γιατί ως πηνίο μπορείς να το μετρήσεις και να δεις αν λειτουργεί και αυτό λειτουργεί.μου φαίνεται πολύ παράξενο ένα καινούριο κινητό να έχει χαλασμένη καλώδιοταινία από το εργοστάσιό.και φαντάζομαι μήπως είναι software.
Στο μαγαζί πού πήγα το τηλέφωνο μέτρησαν το vibrator motor και είδαν ότι δουλεύει ,γιατί ως πηνίο μπορείς να το μετρήσεις και να δεις αν λειτουργεί και αυτό λειτουργεί.μου φαίνεται πολύ παράξενο ένα καινούριο κινητό να έχει χαλασμένη καλώδιοταινία από το εργοστάσιό.και φαντάζομαι μήπως είναι software.
Τελικά τι έκανες με τη δόνηση; Έφτιαξε ή όχι;
“The only freedom you truly have is in your mind, so use it.”