Καλησπέρα μου έριξε ο μικρός το κινητό με τη μούρη κάτω και από τότε το ακουστικό δεν δουλεύει. Δουλεύει μόνο στην ανοικτή ακρόαση.
Φτιάχνει κάπως;
Φτιάχνει κάπως;
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣαν ανταλλακτικό υπάρχει και είναι πάρα πολύ φθηνό!.. Το ερώτημα είναι ότι δεν υπάρχει εξουσιοδοτημένο service Xiaomi στη χώρα μας για μια τέτοια επισκευή. Οπότε οι επιλογές σου είναι ή να το ανοίξεις μόνος σου (ίσως βρεις βιντεάκια στο youtube για να δεις τι πρέπει να κάνεις) ή να το δώσεις σε μη εξουσιοδοτημένο τεχνικό, με το όποιο ρίσκο και κόστος αυτό συνεπάγεται...Ο/H amwnra έγραψε:
Καλησπέρα μου έριξε ο μικρός το κινητό με τη μούρη κάτω και από τότε το ακουστικό δεν δουλεύει. Δουλεύει μόνο στην ανοικτή ακρόαση.
Φτιάχνει κάπως;
όχι όπως και πριν κανένας παράξενος ήχος βέβαια ίσως να ήταν κόλλημα την romΟ/H Bodai έγραψε:
Πάντως αν κουνήθηκε η καλωδιοταινία θα σου το ξανακάνει. Ακούς κάποιο θορυβο αν το κουνήσεις ελαφρά (κουδουνίστρα style) ??
Ευχαριστώ....Ο/H PeterPanious έγραψε:
Έτυχε χθες και άλλαξα το δικό μου ακουστικό.
Η διαδικασία είναι αστεία μπορώ να σε βοηθήσω σε ότι θες αν σου κάνει προβλήματα από εδώ και πέρα. ( δεν έχει καλωδιοταινια στο ακουστικό πάντως και μιας και είναι κολλημένο στο frame δύσκολα κουνιεται από την θέση του)
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Αφου το άνοιξες και άλλαξες οθόνη και μετά είχες πρόβλημα με το μικρόφωνο, είναι πολύ πιθανόν να μην έχει κουμπώσει κάτι σωστά ή να ξεκούμπωσε κάτι κατά τη συναρμολόγηση... Εγώ θα το άνοιγα να το ξανακοιτάξω πιό επισταμένα...Ο/H periklis542 έγραψε:
μετα απο πτωση καταφερα και αλλαξα οθονη αλλα εχω προβλημα με το μικροφωνο. μπορειτε να με βοηθησετε λιγο με την αλλαγη του μικροφωνου? να το ανοιξω μηπως εχει κουνηθει κατι η θα εχει σπασει σιγουρα?