Διαφήμιση

Εφαρμογές xiaomi

• Εφαρμογές xiaomi

Γειά σας παιδιά. Θέλω σας παρακαλώ να μου εξηγήσετε τι ακριβώς κάνουν οι εφαρμογές στην φωτογραφία. Ρωτάω γιατί δεν ξέρω αν τις χρειάζομαι η αν χρησιμευουν κάπου. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια σας.
      Images
      • Screenshot_2016-09-03-21-26-33-034_com.miui.home.png

476,17 kB, 1.080×1.920, viewed 238 times
    • Number fix = βάζεις αυτόματα το +30 πχ σε όλες τις επαφές ή το διαγράφεις από όλες τις επαφές
      Cm transfer = μεταφορά αρχείων
      Mi home = έχει σχέση με το έξυπνο σπίτι της xiaomi αι διάφορες συσκευές που μπορείς να ελέγχεις/βλέπεις από το κινητό σου εξ αποστάσεως
      Roidmi = πρόγραμμα διαχείρισης φορτιστή αυτοκινήτου
      Authenticator = λειτουργεί σαν τα μηχανάκια των τραπεζών που σου δίνουν των κωδικό ασφαλείας για να ολοκληρώσεις μία συναλλαγή internet banking και μπορεί να μπει σε όποια εφαρμογή θέλεις.
    • Λοιπόν...
      1)Number fix : αφού το ίδιο γίνεται και από τις ρυθμίσεις κλήσεων.εχει ρύθμιση. Αυτό το πρόγραμμα για ποιο λόγο το χρειάζομαστε; είναι προεγκατεστημενο σε κάθε developer rom η αφαιρέθηκε με τις υπόλοιπες εφαρμογές που αφαιρεθηκαν;

2)cm transfer μεταφορά αρχείων με τι; με καλώδιο, bluetooth, WiFi....; είναι προεγκατεστημενο σε κάθε developer rom η αφαιρέθηκε με τις υπόλοιπες εφαρμογές που αφαιρεθηκαν;

3)mi home αυτό το κατάλαβα ελέγχεις τις υπόλοιπες συσκευές τις xiaomi που έχουμε στην κατοχή μας. είναι προεγκατεστημενο σε κάθε developer rom η αφαιρέθηκε με τις υπόλοιπες εφαρμογές που αφαιρεθηκαν;

4)roidmi εδώ μπερδεύτηκα λίγο αυτή η συσκευή δεν έχει σχέση με το ραδιόφωνο;

5)authenticator αυτό στην ουσία κλειδώνει τις εφαρμογές με κωδικό; και ποίος ο λόγος να υπάρχει αφού έχει στις ρυθμίσεις της συσκευής επιλογή για κλείδωμα εφαρμογών; είναι προεγκατεστημενο σε κάθε developer rom η αφαιρέθηκε με τις υπόλοιπες εφαρμογές που αφαιρεθηκαν;
    • Διαφήμιση
    • 1. υπάρχει δυνατότητα στις ρυθμίσεις κλήσεων να σου προσθέσει σε 500 επαφές πχ το +30 μπροστά από τον αριθμό ? Προσωπικά δεν το έχω βρει...αν δεν την χρειάζεσαι την διαγράφεις...αν δεν διαγράφεται είναι εφαρμογή του συστήματος και δεν διαγράφεται
      2. Δεν το χρησιμοποιώ...αν δεν την χρειάζεσαι την διαγράφεις...αν δεν διαγράφεται είναι εφαρμογή του συστήματος και δεν διαγράφεται
      3. Δεν το χρησιμοποιώ...αν δεν την χρειάζεσαι την διαγράφεις...αν δεν διαγράφεται είναι εφαρμογή του συστήματος και δεν διαγράφεται
      4. Όχι, δεν έχει σχέσει, δεν το χρησιμοποιώ...αν δεν την χρειάζεσαι την διαγράφεις...αν δεν διαγράφεται είναι εφαρμογή του συστήματος και δεν διαγράφεται
      5. Το team viewer και το viber πχ δουλεύουν και έχεις πρόσβαση και εκτός κινητού σε υπολογιστή πχ, εκεί πως θα βάλεις επιπλέον κλείδωμα ?...αν δεν την χρειάζεσαι την διαγράφεις...αν δεν διαγράφεται είναι εφαρμογή του συστήματος και δεν διαγράφεται
    • 1)φιλε μου έβαλα μια φωτογραφία, δες και πες μου αν είναι το ίδιο. Υπάρχει στις ρυθμίσεις κλήσεων.
      Που χρησιμευοι όμως ο κωδικός περιοχής ώστε να υπάρχει; και αν εγώ μετά θέλω να τον αφαιρέσω; η αν έχω ένα νούμερο Γερμανίας αυτό θα προσθέσει μόνο του τον κωδικό Ελλάδας;

2)το cm transfer ούτε εγώ το χρησιμοποιώ και μπαίνει πολύ εύκολα από το playstore.

3)ουτε εγώ το χρησιμοποιώ.

4)τελικα το roidmi τι ακριβώς κάνει; μου δίνετε ένα παράδειγμα για να καταλάβω σας παρακαλώ;

5)επίσης το authenticator της xiaomi εξηγηστε μου πάλι πως λειτουργεί γιατί μπερδεύτηκα. Αν εγώ βάλω κλείδωμα δεν θα υπάρχει μόνο στο κινητό αλλά και σε υπολογιστή παράδειγμα; και αν εγώ θελησω να το βγάλω πως θα το βγάλω από υπολογιστή; μόνο από κινητό θα γίνει; και αν κατά λάθος αφαιρέσω την εφαρμογή;
      Πληροφοριακά μόλις την ανοίξω την εφαρμογή και πατήσω ενεργοποίηση μου ζητάει να σκαναρω barcode. Πως ακριβώς δουλεύει τελικά;

Συγνώμη για τον όγκο απλά προσπάθησα να είμαι αναλυτικός για να καταλάβετε τι θέλω να πω.
      Περιμένω απάντηση σας σύντομα. Ευχαριστώ.
      Images
      • Screenshot_2016-09-05-00-17-48-962_com.android.phone.png

116,08 kB, 1.080×1.920, viewed 183 times
    • 1. Σωστά προσθέτει πριν από την κλήση και τον κωδικό που έχεις δηλώσει σε αυτό το σημείο...αν πχ ο αριθμός που έχεις καταχωρήσει στις επαφές είναι +357 123456789 θα κάνει κλήση στον +30 0057 123456789

2. Μπορείς να το διαγράψεις
      3. Μπορεί να το διαγράψεις
      4. Για να ελέγχεις-επικοινωνείς με αυτή την συσκευή Music Bluetooth Car Charger

5. Απλά διέγραψέ το και αυτό για να μην μπεις σε μπελάδες στην πορεία.
    • Διαφήμιση
    • 1)φίλε μου κατάλαβα τι κάνει. Στην φωτογραφία φαίνεται να υπάρχει και από τις ρυθμίσεις τέτοια δυνατότητα. Είναι το ίδιο η όχι; αν είναι να την σβήσω την εφαρμογή.

5)τι πρόβλημα μπορεί να έχω τι θες να πεις φίλε μου;
    • 1. Δεν είναι το ίδιο, μην την σβήσεις
      2. Πρόβλημα ...να μην μπορείς πλέον να χρησιμοποιήσεις-κλειδώσεις μία εφαρμογή γιατί θα χάσεις το authentication ID σου
    • 1)τι διαφορά έχουν; βασικά αυτό από τις ρυθμίσεις γιατί η εφαρμογή κατάλαβα τι κάνει.

2)να σου πω την αλήθεια ακόμα δεν κατάλαβα πως δουλεύει γιατί μου βγάζει να σκαναρω barcode. Ποιον εννοεί δεν ξέρω.
      Θα την σβήσω όμως. Αν χρειαστεί να την ξαναβάλω στο μέλλον θα υπάρχει;