Διαφήμιση

Νερό στην συσκευή μου

• Νερό στην συσκευή μου

Καλησπέρα σας, χθές γράφτηκα μέλος (δεν γνώριζα ότι υπάρχει φόρουμ για φίλους της xiaomi).Εχω αγοράσει πριν 2 χρόνια το xiaomi Miui 1 με 5.5'' οθόνη και ενώ ήταν άψογο χθες μου έπεσε στο νερό (γλυκό),το έσβησα αμέσως και έβγαλα την μπαταρία, το σκούπισα και το έθαψα μέσα σε ρύζι(έτσι είχα διαβάσει κάπου ότι έτσι πρέπει να κάνουμε εάν μας πέσει κάτι στο νερό).

Μετά από 3 ώρες το το έβγαλα, έβαλα την μπαταρία του και στο κέντρο της μαύρης οθόνης άρχισε να αναβοσβήνει mi xiaomi.com .
      Πάτησα το κουμπί οn/of και το +της έντασης και μετά από λίγο ξεκίνησε να λειτουργεί και συμπτωματικά με πήρε κάποιος τηλέφωνο και ενώ ξεκινήσαμε να μιλάμε διακόπηκε η κλήση και άρχισε να αναβοσβήνει πάλι το mi xiaomi.com στην μαύρη οθόνη.

Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε?
    • Βγάλε την μπαταρία και βάλτο για τουλάχιστον 3 μέρες σε ένα βάζο με ρύζι.

Κακώς το άνοιξες.....
      Πρέπει να φύγει όλη η υγρασία από μέσα, διαφορετικά η συσκευή θα βραχυκυκλώσει από τα άλατα και θα γίνει τούβλο. :)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Γδύστο όσο μπορείς και "θάψε" το ολόκληρο μέσα στο βάζο με το ρύζι... Οι τρεις μέρες που λέει ο Admin είναι το ελάχιστο... Το γεγονός ότι το άνοιξες ίσως να αποβεί μοιραίο... αν και εύχομαι να μην συμβεί!
      Παρεμπιπτόντως συσκευή Xiaomi Μi1 με 5.5'' οθόνη δεν υπάρχει... To Mi1 έβγαινε με 4'' οθόνη... Ίσως να είναι άλλο μοντέλο. Αλλά ας ανοίξει πρώτα και μετά το τσεκάρουμε και αυτό...
    • Διαφήμιση