Διαφήμιση

Redmi Note 3 Pro Vs Redmi Note 4

• RedMi Note 3 Pro
    • Redmi Note 3 Pro Vs Redmi Note 4

Μιας και το Redmi Note 3 Pro το έφαγε το μαύρο σκοτάδι πριν καλά καλά κλείσουμε μήνα αγκαλια ξανα σε διαδικασία αγοράς τηλεφώνου.
      Το budget περιορισμενο στα 150€.
      Τώρα όμως βγήκε και το 4άρι οπότε είμαι με την απορία αν αξίζουν αυτά τα 30 παραπάνω € μιας και το 4άρι δεν θα χρειαστει sd card αφού ειναι στα 64gb χωρητικότητας.
      Η μεγάλη μου αμφιβολία είναι ο ΜΤΚ. Σε σύγκριση με τον 650 Snapdragon πως τα παέι από διαχείριση ενέργειας και κολλήματα;
      Γενικότερα πως βλεπετε το 4άρι; Για το 3άρι εχω ήδη άποψη.

Even dead i will fight.
    • Καλημέρα ,
      είμαι και εγώ σε ανάμεσα σε αυτές τις 2 συσκευές και το ψάχνω όσο μου επιτρέπουν οι ελάχιστες γνώσεις μου .
      Με ένα googlarisma που έκανα δεν κατάφερα να βρώ κάτι χειροπιαστό δηλαδή μια σύγκριση με μετρήσεις , μόνο ένα γενικό και αόριστο Antutu score όπου υπήρχε μια διαφορά περίπου 10κ υπέρ του ΜΤΚ .
      Αν έχω καταλάβει καλά αυτά που διάβασα , λόγω αρχιτεκτονικής ( 20nm vs 28nm ) θεωρητικά ο ΜΤΚ πρέπει να ζεσταίνεται λιγότερο ( με παρόμοιες Rom ) λόγω 10 πυρήνων θα πρέπει να διαχειρίζεται καλύτερα το multitasking και κάποιες άλλες διαφορές πχ τι κάμερες υποστηρίζουν , τι αναλύσεις κλπ βρήκα εδώ system-on-a-chip.specout.com/c…s-Qualcomm-Snapdragon-650 .
      Στο θέμα της υποστήριξης σε Custom Rom γενικά απ`ότι κατάλαβα οι Snap υπερέχουν .
      `Εγώ μιας και έχω σχεδόν απολιθωμένο υπολογιστή με XP ( οπότε και απ`ότι κατάλαβα δεν θα μπορώ να φλασάρω ) τις κοιτάω σαν συσκευές και πια είναι κατά την γνώμη πιο vfm μιας και κατά πάσα πιθανότητα δεν νομίζω να δω διαφορές στην καθημερινή χρήση .
      Με διαφορά περίπου 35 Ευρώ ( τιμές Vickmall 180 $ kai 220 $ ) πέρνεις παραπάνω στο 4ρι 32GB μνήμης , 2,5D οθόνη ίσως λίγο καλύτερη κάμερα και λίγο νεότερη συσκευή . Μόνο μια επώνυμη σχετικά γρήγορη SD κοστίζει περίπου 15 Ευρώ .Για εμένα αξίζει τον κόπο το 4ρι εκτός αν είσαι στην WInd και επαρχία οπότε ίσως αξίζει να σκεφτείς την International έκδοση του 3Pro ( ή γίνει κάνα θαύμα και βρέξει ευρώ και πάμε όλοι για MI5 128ρι :P ) .

Ευχαριστώ ,

Παναγιώτης .

Υ.Γ. Μόλις είδα ότι στα Antutu score που βάζει το Vickmall οι βαθμολογίες είναι διαφορετικές το Pro έχει 77,962 και το 4 80,546 .
    • Το Pro πιάνει κ πάνω από 82000 boost-αρισμενο, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα...

Το 4-ρι έχει θεωρητικά καλύτερο επεξεργαστή, έχει την κάμερα του Redmi 3 η οποία είναι "καλύτερη" στις νυχτερινές κ "χειρότερη" στις ημερήσιες από το RN3 Pro... :hmm:

Δεν είναι φοβερή κ τρομερή αναβάθμιση, σε σχέση με το RN3 Pro, προσωπική μου άποψη κ ας στεναχωρεσει κάποιον εδώ μέσα ιδιαίτερα.. :pardon:

Η αναβάθμιση του RN3 Pro, είναι το Redmi PRO, του οποίου βρίσκεις την 32-ρα έκδοση κοντά στα 200 ευρω, από το yeso521!! :spiteful:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Ο/H demakhs έγραψε:

Το Pro πιάνει κ πάνω από 82000 boost-αρισμενο, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα...

Το 4-ρι έχει θεωρητικά καλύτερο επεξεργαστή, έχει την κάμερα του Redmi 3 η οποία είναι "καλύτερη" στις νυχτερινές κ "χειρότερη" στις ημερήσιες από το RN3 Pro... :hmm:

Δεν είναι φοβερή κ τρομερή αναβάθμιση, σε σχέση με το RN3 Pro, προσωπική μου άποψη κ ας στεναχωρεσει κάποιον εδώ μέσα ιδιαίτερα.. :pardon:

Η αναβάθμιση του RN3 Pro, είναι το Redmi PRO, του οποίου βρίσκεις την 32-ρα έκδοση κοντά στα 200 ευρω, από το yeso521!! :spiteful:
      Καλησπέρα ,
      Κύριε demakhs είστε καταστροφή ( για το πορτοφόλι μου :P ) xaxaxa .
      Εκεί που έλεγα να πάρω το Pro ( Kate160 ευρώ στον yeso521 ) και έβλεπα και το νοτε 4 ( 190 ευρώ το 64ρι στον yeso521 ) να τώρα το Redmi Pro ( 215 ευρώ το 32ρι και 244 το 64ρι στον yeso521 ) .

Βασικά ότι και να πάρω θα μέ υπέρκαλύψει αλλά αυτή η led οθόνη με προβληματίζει . . .
    • Το Redmi note 3 pro το είχα. Καταπληκτικο τηλέφωνο με ενα αστεράκι στο ηχείο.
      Το Redmi Pro είναι καλυτερο συνολικα σαν τηλέφωνο με καλυτερη οθόνη επίσης.
      Αν δεν κάνω λάθος το Pro έχει amoled οθόνη κι επειδή είχα παλιότερα κινητό με amoled απλά καταπληκτικό.
      Δεν ξέρω αν αξίζει το +50€ αλλά ειναι καλύτερο κι απο το 3 κι απο το 4.

Even dead i will fight.
    • Oled είναι η οθόνη του.Δεν της κατασκευάζει η samsung ,αλλα δυο κινεζικες εταιρίες.
      EverDisplay και Boe.
      Πάντως από φωτεινότητα θα είναι καλύτερο λογικά.

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

Το Redmi note 3 pro το είχα. Καταπληκτικο τηλέφωνο με ενα αστεράκι στο ηχείο.
      Το Redmi Pro είναι καλυτερο συνολικα σαν τηλέφωνο με καλυτερη οθόνη επίσης.
      Αν δεν κάνω λάθος το Pro έχει amoled οθόνη κι επειδή είχα παλιότερα κινητό με amoled απλά καταπληκτικό.
      Δεν ξέρω αν αξίζει το +50€ αλλά ειναι καλύτερο κι απο το 3 κι απο το 4.
      Βασικά ότι και να πάρω θα με υπέρκαλύψει , ( φαντάσου ότι τώρα έχω ένα Huawei Y330 ) . Το Pro αρχικά το σκέφτηκα για 3 λόγους . Είχα γνωρίσει πρίν χρόνια την εταιρεία και πάντα ήθελα ένα τηλέφωνο της και δεν είχε τύχει μέχρι τώρα , για τις πολύ καλές κριτικές και για την υποστήριξη που υπάρχει εδώ .
      Το 4ρι γιατί έχει το ηχείο από κάτω και είναι πιο καινούρια συσκευή .
      Και τελικά μπλέκω τα μπούτια μου σκεφτόμενος και καλά πιο είναι πιο vfm ( με το σκεπτικό τι θα με βγάλει παραπάνω ή ότι το φτηνότερο μπορεί τελικά να βγεί πιο ακριβό και λοιπές μάλλον χαζομάρες :P ) .
      Και όλα αυτά μόνο με τα Xiaomi , που να βάλω και καμιά άλλη εταιρεία στο παιχνίδι ( πχ leeco x820 32ρι στα 230 με snap 820 4GB Ram όλες τις 4G μπάντες αλλά ΧΩΡΙΣ το forum μας και την υποστήριξη του ) .
      Ρε **το οι πολλές επιλογές καμιά φορά σε μπερδεύουν ( εμένα τουλαχιστον ) .
    • Διαφήμιση
    • Το Redmi 3 όσο τέλειο κι αν ήταν αυτο με το ηχείο ήταν ζόρικο. Εμένα μου φαινόταν και πιο σοβαρό εεπιδή για πάνω από 15 χρόνια ήμουν όλοι μέρα σε κάτι κινητήρες τέρατα κι όσο να πεις τα αυτια ψιλοπερηφάνεψαν. Όχι πως είμαι και κουφός αλλά δεν είμαι και 10/10.
      Από τι λένε στο 4άρι επειδή άλλαξαν ΄πως είπες κι εσύ θεση στο ηχείο αυτό το πρόβλημα δεν υπάρχει.

Even dead i will fight.
    • Ο/H nikpoth έγραψε:

Oled είναι η οθόνη του.Δεν της κατασκευάζει η samsung ,αλλα δυο κινεζικες εταιρίες.
      EverDisplay και Boe.
      Πάντως από φωτεινότητα θα είναι καλύτερο λογικά.

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Η OLED και AMOLED είναι το ιδιο, μία έγχρωμη οθόνη OLED είναι active matrix oled . Συνήθως η xiaomi βάζει οθόνες από japan display inc και LGD .
    • Καλησπέρα σε όλους.
      Κάτοχος του Redmi Note 3 (Hennessy) λέω να κάνω το βήμα παραπάνω.
      Από Redmi Note 4 και Redmi Pro ποιό από τα δύο θα προτείνατε;;;
      Έχουν τόσο μεγάλες διαφορές μεταξύ τους;;

Αξίζει να πουλ'ησω το δικό μου ή διαφορές είναι μηδαμινές;;;
    • Μηδαμινές δεν τις λες, αλλά ούτε κ αμελητέες.

Το redmi Pro το είχα, δις, για λίγο, έχει εκπληκτική oled οθόνη, διπλή κάμερα κ τη θέση του δακτυλικου αποτυπωματος, πολύ βολικά, μπροστά.

Η τιμή που το βρίσκεις πλέον, όπου το βρίσκεις κ αν το βρίσκεις, είναι καθαρή κλεψια(για την xiaomi, όχι για μας) !!!

Για το note 4 δεν έχω προσωπική άποψη.

Το note 3 που έχεις, είμαι υποδεεστερο του rn3 Pro που επίσης είχα.

Redmi pro-->"μισή" κλάση πάνω από το rn3 pro-->"ένα τέταρτο" κλάση πάνω από το rn3 που χεις.
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Βασικά επειδή αγόραζα μόνο από ένα κινεζομάγαζο, εκεί δεν το έχει.
      Έχεις κάποιο της προκοπής(με Paypal μόνο!!!) για να προτείνεις;;;