Διαφήμιση

Κοροιδια απο Vickmall

• Κοροιδια απο Vickmall

Kαι μετα απο 20 ημερες αναμονης για τηλεφωνο rn2 που χαλασε στους 3 μηνες και το εστειλα μεσω vickmall......μου απαντησανε οι κυριοι οτι το τηλεφωνο ητανε λυγισμενο,χτυπημενο(αν δειτε τις φωτος που εστειλαν ειναι σιγουρα αλλο τηλεφωνο με μια αναφορα που λεει για ολα αυτα).Οι τυποι ειναι απατεωνες ολκης!!!!!
      Το τηλεφωνο εφυγε απο δω μεσα σε σακουλακι με φουσκες,κουτι,παλι φουσκα,φακελο με φουσκα παλι και αλλον ενα φακελο....φασκιωμενο εφυγε και πληρωσα 9,20 γιατι ητανε βαρυ ενω κανονικα ητανε καπου στα 6 ευρω.....οι φωτος δεν δειχνουν πουθενα το πισω μερος με τον σειριακο αριθμο αλλα το γραφουν μονο στο χαρτι που μου εμφανιζουν,...Ετσι κλεινει ενας δικος μου κυκλος με την xiaomi δυστυχως .....δεν θελω να ξαναπιασω τηλεφωνο τους αλλα και ουτε να παρω παλι κατι απο το μαγαζι που το αγορασα!!
      Δυστυχως!!
      Εκμεταλλευτηκαν το γεγονος οτι οι δικες μου φωτος που εστειλα δεν ητανε απο το πλαι αλλα μονο απο πισω και μου την φερναε ξεκαθαρα!!!Αυτο εγινε και τιποτε αλλο......παθαμε και μαθαμε!!
      Αυτα παιδες!!
      Redmi PRO
      :thumbup: XTRV_Stable_V9.5.2.0 :thumbup:
    • Φίλε Κώστα γιατί κατηγορείς την XIAOMI?
      Και Lenovo να αγόραζες πάλι την ίδια τύχη θα είχε.
      Το αν το VickMall το παίζει Κινέζος δεν φταίει η XIAOMI.
      Γενικά πάντως, δεν εμπιστευόμαστε κανένα Κινέζο.
      Το μόνο που σέβονται ειναι το χρήμα και η εμπορική κουλτούρα τους δεν περιείχε ποτέ την λέξη εγγύηση.
      Αυτή την λέξη την έμαθαν όταν άρχισαν να τρώνε ποινές από το paypal.
      Στην πρώτη ευκαιρία που θα σε βρουν ανοικτό και ακάλυπτο θα στη φέρουν.

Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας και Εγγύηση αγορών
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • φιλε Κωστα αν θες να τους την φερεις, μπορεις να κανεις τα εξης:
      1. Τους λες να σου το στειλουν πισω το χαλασμενο.
      2. Παραγγελνεις το ιδιο κινητο.
      3. Μολις το παραλαβεις ανοιγεις dispute στο paypal και δειχνεις φωτογραφιες απο το αλλο κινητο ( λυγισμενο, τσακισμενο κλπ)
      4. Σου επιστρεφουν τα χρηματα πισω κι εχεις πλεον ενα καινουργιο κινητο. Το dispute στο paypal το φοβουνται ολοι επειδη μετα απο καποια περιστατικα τους πετανρ εκτος συστηματος.
      5. Θα σου ζητησουν να το στειλεις πισω μολις παρεις dispute κι εσυ θα τους στειλεις το λυγισμενο...
      6. Απλα μετα θα σου ελεγα να τους ξεχασεις ως προμηθευτες.
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Διαφήμιση
    • Πολύ σωστά, ο τιτλος: κοροιδια από Vickmall και XIAOMI, είναι τουλάχιστον αστοχος... ?(

Απαιτεις από την xiaomi, να μην κατασκευάσει καμία ελαττωματτικη συσκευή από τις 5 εκατομμύρια (τυχαίο νούμερο, μπορεί κ να ναι κοντά στην πραγματικότητα) που βγαίνουν από το εργοστάσιο, π.χ., ετησίως... :dash:

Δεν είναι δυνατόν αυτό! :spiteful:

Το PayPal δε διάβασα να μπλέκεται πουθενά στην ιστορία σου, δεν έκανες αγορά μέσω αυτού?? 8|

@pechr ωραία όλα αυτά, αλλά δεν έχει αρχίσει κ το PayPal να κάνει τον Κινεζο σε πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις dispute τώρα τελευταία??
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Φίλε Κώστα γιατί κατηγορείς την XIAOMI?
      Και Lenovo να αγόραζες πάλι την ίδια τύχη θα είχε.
      Το αν το VickMall το παίζει Κινέζος δεν φταίει η XIAOMI.
      Γενικά πάντως, δεν εμπιστευόμαστε κανένα Κινέζο.
      Το μόνο που σέβονται ειναι το χρήμα και η εμπορική κουλτούρα τους δεν περιείχε ποτέ την λέξη εγγύηση.
      Αυτή την λέξη την έμαθαν όταν άρχισαν να τρώνε ποινές από το paypal.
      Στην πρώτη ευκαιρία που θα σε βρουν ανοικτό και ακάλυπτο θα στη φέρουν.

Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας και Εγγύηση αγορών
      Θαναση την ειδες την συσκευη.......μου στειλανε φωτος απο αλλη.......τι να λεμε τωρα.?δεν αμφισβητω οτι μπορει να το κανει και αλλη εταιρεια αλλα αυτη τη στιγμη μιλαμε για την συγκεκριμενη,,,,,ελεος δηλαδη!!!Παντως την τελευταια παραγραφο απο το κειμενο σου για την εγγυηση αγορων θα την χρησιμοποιησω σιγουρα,,,,,,,,,
      Redmi PRO
    • Ο/H demakhs έγραψε:

Πολύ σωστά, ο τιτλος: κοροιδια από Vickmall και XIAOMI, είναι τουλάχιστον αστοχος... ?(

Απαιτεις από την xiaomi, να μην κατασκευάσει καμία ελαττωματτικη συσκευή από τις 5 εκατομμύρια (τυχαίο νούμερο, μπορεί κ να ναι κοντά στην πραγματικότητα) που βγαίνουν από το εργοστάσιο, π.χ., ετησίως... :dash:

Δεν είναι δυνατόν αυτό! :spiteful:

Το PayPal δε διάβασα να μπλέκεται πουθενά στην ιστορία σου, δεν έκανες αγορά μέσω αυτού?? 8|

@pechr ωραία όλα αυτά, αλλά δεν έχει αρχίσει κ το PayPal να κάνει τον Κινεζο σε πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις dispute τώρα τελευταία??

μαλλον δεν καταλαβες φιλε μου.,γαι επισκευη πηγε η συσκευη......ποιο PAYPAL,τι σχεση εχουν αυτοι?τι απιτω απο την χιαομι....sorry αλλα εισαι εκτος θεματος
      Redmi PRO
    • Ο/H pechr έγραψε:

φιλε Κωστα αν θες να τους την φερεις, μπορεις να κανεις τα εξης:
      1. Τους λες να σου το στειλουν πισω το χαλασμενο.
      2. Παραγγελνεις το ιδιο κινητο.
      3. Μολις το παραλαβεις ανοιγεις dispute στο paypal και δειχνεις φωτογραφιες απο το αλλο κινητο ( λυγισμενο, τσακισμενο κλπ)
      4. Σου επιστρεφουν τα χρηματα πισω κι εχεις πλεον ενα καινουργιο κινητο. Το dispute στο paypal το φοβουνται ολοι επειδη μετα απο καποια περιστατικα τους πετανρ εκτος συστηματος.
      5. Θα σου ζητησουν να το στειλεις πισω μολις παρεις dispute κι εσυ θα τους στειλεις το λυγισμενο...
      6. Απλα μετα θα σου ελεγα να τους ξεχασεις ως προμηθευτες.

Οπως τα λες....ειμαι στο νουμερο 1.......θα φτασω και στο τελος......!!
      Redmi PRO
    • Διαφήμιση
    • Κωστα λεπτους χειρισμους θελει ωστε να πεισεις.
      Οταν σου ερθει το καινουργιο κινητο κρατα την ετικετα διευθυνσης. Προσεξε μην την καταστρεψεις.
      Δεματοποιησε το λυγισμενο κινητο και βαλε την ετικετα απο το καινουργιο ... Με χειρουργικες κινησεις.
      Βγαλε βιντεο οτι δηθεν ανοιγεις το καινουργιο δεμα και εχει μεσα το λυγισμενο κινητο.
      @demakhs σιγα μετα το paypal μην αμφισβητησει το γεγονος ;) θα υπαρχει και βιντεο πρωτου ανοιγματος συσκευασιας!
      @brougos μολις τσιμπισεις το full refund στειλε τους μηνυμα και γραψτους στα αγγλικα.
      "Οταν εμεις ξεραμε μαθηματικα και αστρονομια.. εσεις κυνηγουσατε με σφεντονες"
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Ο/H brougos έγραψε:

μαλλον δεν καταλαβες φιλε μου.,γαι επισκευη πηγε η συσκευη......ποιο PAYPAL,τι σχεση εχουν αυτοι?τι απιτω απο την χιαομι....sorry αλλα εισαι εκτος θεματος
      Καλά ντε, βαστα.

Δεν σου την πούλησα εγώ την ελαττωματτικη συσκευή, ούτε ήμουν εγώ αυτός που σε κοροιδεψε, ούτε ήμουν εγώ αυτός που σε έκανε "αεροπλάνο" και "γιο-γιο" για όλα αυτά που περνάς.

Εκτονωσου σε αυτούς που πρέπει.

Ήσουν τουλάχιστον αγενής.

Συγγνώμη που ασχολήθηκα κ σε ενόχλησα κιόλας.
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Στην φώτο που σου έστειλαν δεν φαίνονται τα IMEI, SN ? Να δεις εάν είναι ίδια με αυτά που έχεις στο κουτί σου ?
    • Ο/H demakhs έγραψε:

Ο/H brougos έγραψε:

Καλά ντε, βαστα.
      Δεν σου την πούλησα εγώ την ελαττωματτικη συσκευή, ούτε ήμουν εγώ αυτός που σε κοροιδεψε, ούτε ήμουν εγώ αυτός που σε έκανε "αεροπλάνο" και "γιο-γιο" για όλα αυτά που περνάς.

Εκτονωσου σε αυτούς που πρέπει.

Ήσουν τουλάχιστον αγενής.

Συγγνώμη που ασχολήθηκα κ σε ενόχλησα κιόλας.
      Καλο σου βραδυ φιλε μου.....Αν καποιος ητανε αγενης ητανε αυτος που σχολιασε το τιτλο θεματος καποιου μελους εδω μεσα......μπηκες να μας πεις οτι ειναι αστοχος ο τιτλος ενω δεν ηξερες για τι πραγμα μιλαμε.....
      Redmi PRO
    • Διαφήμιση
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Στην φώτο που σου έστειλαν δεν φαίνονται τα IMEI, SN ? Να δεις εάν είναι ίδια με αυτά που έχεις στο κουτί σου ?
      οχι δεν φαινεται τιποτε......και τους το ειπα.....εχει επισης ενα μυστηριο αυτοκολλητο επανω στην οθονη .....
      Redmi PRO