Καλημερα, παρήγγειλα το redmi note 3 το οποιο ειχε μεσα custom rom ωστε να περιεχει τα ελληνικα , ομως για καποιο λογο οταν τοποθετω την sim παρολο που την αναγνωριζει και ζηταει pin δεν εχει σημα και ειναι off ,,, no service .Επικοινωνησα με τον πωλητη και μου ειπε να ρυθμισω την γλωσσα στα αγγλικα και να ξαναβαλω την sim αλλα ματαια , δεν ξερω αν φταει κατι μεσα η αν φταει η rom , θα ηθελα πραγματικα την βοηθεια σας γιατι εχω βαλτωσει λιγο ,ευχαριστω
προβλημα με redmi note 3 δεν ενεργοποιει την sim με custom rom
-
-
-
φυσικα και εχω δοκιμασει , το πηγα να το δουν και μου ειπαν πως ειναι ελαττωματικο , οποτε ειναι μονοδρομος η κατασταση , θα σταλει πισω αν γνωριζεται οτιδηποτε για επιστροφες τι πρεπει να πω ποσο και τα λειπα ειναι καλοδεχουμενα ευχαριστω
-
Ίσως να είναι καλύτερα έτσι...να το στείλεις για αλλαγή
Βίντεο με το πακετάρισμα που θα κάνεις στο κινητό και φώτο από το ταχυδρομείο ή και βίντεο αν σε αφήσουν, με το tracking number πάνω στο κουτί που θα το στείλεις πίσω -
Κράτα και τα imei μην σου φερουν το ιδιο και σου πουν οτι το αλλαξαν
-
@Po3iss Εγώ στην θεση σου θα περνούσα μία official rom για να σιγουρευτω αν είναι software ή hardware προβλημα ,ακολούθησε αυτών τον οδηγό xiaomi-miui.gr/community/index…e-3-Pro-Kenzo/#post131355
-
εγω να περασω αλλα μηπως εχω προβλημα με την εγγυηση
-
-
μου εστειλαν μηνυμα λεγοντας να flasharw την global developer στο κινητο διοτι θα λυσει το 90% tvn problhmatvn ελπιζωντας να λυσει και το δικο μου , βεβαια η διαδικαδια που μου εστειλε ειναι η εξης
'''Could you kindly try to flash the phone again? According to our experience, 90% problem will be solved by this.
Here is the methord how to flash the rom:
Video:
Rom :Please visit this link(Xiaomi MIUI Official Forum ) to find"Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Developer Version Fastboot File Download"
ADB FILE:Dropbox - adb.rar
If you need to download the mi flash:
Dropbox - MiPhone20160401_64.zip
Just feel free to contact me if you need assist of flashing the firmware.
Best Regards'''
εχει και βιντεακι για την διαδικασια να ακολουθησω αυτο η τον οδηγο απο εδω ? -
ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ FLASH σε edl/download mode με το MIFLASH την global developer, θα έχεις χειρότερα προβλήματα !!!!!
-
τελεια τωρα δεν ξερω τι να κανω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα