Καλησπερα παιδια. Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να κανω unroot την συσκευη μου..
Από τις ρυθμίσεις του Super User μπορείς να επιλέξεις την απεγκατάστασή του και θα γίνει Un-Root στην συσκευή σου.
Κανοντας την unroot δεν επηρεαζεται το bootloader του τυπου να κλειδωσει?αν θυμαμαι κλειδωνει μονο με φλας την επισημη ρομ.
Επισης μιας και ανοιξε το τοπικ, και εχω μερικες αποριες ,την πρωτη την ειπα παραπανω,οι επομενες:
βαζοντας stable δικης μας , εννοω του φορουμ , δεν ειναι ρουταρισμενη σωστα και ουτε υπαρχει θεμα κλειδωματος?
και αν εχω μια unrooted ρομ ανα πασα ωρα και στιγμη μπορω να επαναφερω τη συσκευη σε root κατασταση φλασαροντας μια dev μεσω twrp,σωστα??
και αν εχω μια unrooted ρομ ανα πασα ωρα και στιγμη μπορω να επαναφερω τη συσκευη σε root κατασταση φλασαροντας μια dev μεσω twrp,σωστα??
Μπορείς να κάνεις Flash μόνο το supersu.zip από το TWRP Recovery, και να μετατρέψεις μία Stable σε Rooted Stable χωρίς να χρειάζεται να βάλεις μία Developer, αλλά το κακό είναι πως στο επόμενο update της Stable, το Root θα χαθεί και θα πρέπει να ξανακάνεις Flash το supersu.zip.
Μπορείς να κάνεις Flash μόνο το supersu.zip από το TWRP Recovery, και να μετατρέψεις μία Stable σε Rooted Stable χωρίς να χρειάζεται να βάλεις μία Developer, αλλά το κακό είναι πως στο επόμενο update της Stable, το Root θα χαθεί και θα πρέπει να ξανακάνεις Flash το supersu.zip.
οκ σε ευχαριστω.κατι τελευταιο, κανοντας unroot την dev παιζει να εχω καποιο θεμα??
Από τις ρυθμίσεις του Super User μπορείς να επιλέξεις την απεγκατάστασή του και θα γίνει Un-Root στην συσκευή σου.
Παταω να γινει unroot στην συσκευη, μου λεει οτι μολις τελειωσει θα πρεπει να κανω μια επανεκκινηση, παταω αποδοχη αλλα μετα κολλαει. Δεν κανει τιποτα.. ποση ωρα θελει δηλαδη για να κανει unroot?