2 χρονια μετα...παλι εδω εν αναμονη ενος Mi4
-
-
Ευχαριστω ομως δεν παρελαβα ακομη.. η υπομονη ειναι για τον χρονο που θα χρειαστει μεχρι να φτασει στα χερια μου(..δεν εχουν στειλει το tracking number απο το μεσημερι που εκανα την αγορα..μηπως να αρχισω να ανησυχω?..)
αισιοδοξια μεταξυ φθορας κ αφθαρσιας ενα πραγμααλλα εφοσον μου λες οτι ολα ειναι καλα και δεν με αρχιζεις με θεματα του τυπου επανεκκινησεις και αλλα τοτε ξεκιναμε δυνατα!!!
-
Φιλε μου περιμένεις tracking number αυθημερόν;
Ουτε στο καλύτερο ονειρο σου δεν θα το δεις αυτό, ειδικα από gearbest αλλά και τους περοσσοτερους πωλητές. 2-5 μέρες είναι ο χρόνος που θα περιμένεις να δεις κατι.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Θαναση μιλαμε τωρα για noobie καταστασεις τι να κανω..δικιο εχεις πριν λιγο που το τσεκαρα και γραφει "πακεταρισμα"..ειδωμεν ¨)
-
Ο/H Raptonicus έγραψε:
Θαναση μιλαμε τωρα για noobie καταστασεις τι να κανω..δικιο εχεις πριν λιγο που το τσεκαρα και γραφει "πακεταρισμα"..ειδωμεν ¨)
...Xiaomi rules
Κώστας -
κανονικα! εντωμεταξυ ακομα δεν το πηρα κ πελαγωσα μια εδω μια youtube μια miui.eu για οδηγους και how to flash και τελικα την επαθα εγω την φλασια! εκλεισα για σημερα παω
=============== Δεκ 2nd 2016, 5:10pm ===============
Παιδια σημερα ελαβα και tracking numb. αλλα στο 17τρακ μου βγαζει Item status not found in the system. ενω και στο λογαριασμο μου gearbest δεν εχουν βαλει την φωτο του πακετου μου..ετσι δουλευουν με SIngpost registered η ενδεχεται να παιζεται τιποτα αλλο χειροτερο? να περιμενω και βλεπουμε?
ακυρο τωρα διαβασα στο gearbest μπλα μπλα Please be patient. Most orders take 1-3 days to complete the order verification
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα