Διαφήμιση

Κυκλοφόρησε το Hongmi στην Κινα στα 130 δολάρια.

• Κυκλοφόρησε το Hongmi στην Κινα στα 130 δολάρια.

Καλησπέρα σε όλους. Σύμφωνα με νέες ειδήσεις κυκλοφόρησε επίσημα το Hongmi στην Κίνα με τιμή τα 130 δολάρια και πουλήθηκαν 100.000 κομμάτια σε χρόνο ρεκόρ, μέσα σε 2 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα .Παρόλα αυτά όσο και αν έχω ψάξει σε κάποια e-shops δεν κατάφερα να βρω αυτή την τιμή αλλά ούτε κάποιο κατάστημα που να το διαθέτει προς πώληση παρα μόνο για pre-order.Γνωρίζετε κάτι παραπάνω ? Κάποια επίσημη ενημέρωση? Από πού μπορεί να το προμηθευθεί κάποιος αν θέλει να το αγοράσει?

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην mobitechnologue ().

• Ο/H mobitechnologue έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους. Σύμφωνα με νέες ειδήσεις κυκλοφόρησε επίσημα το Hongmi στην Κίνα με τιμή τα 130 δολάρια και πουλήθηκαν 100.000 κομμάτια σε χρόνο ρεκόρ, μέσα σε 2 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα .Παρόλα αυτά όσο και αν έχω ψάξει σε κάποια e-shops δεν κατάφερα να βρω αυτή την τιμή αλλά ούτε κάποιο κατάστημα που να το διαθέτει προς πώληση παρα μόνο για pre-order.Γνωρίζετε κάτι παραπάνω ? Κάποια επίσημη ενημέρωση? Από πού μπορεί να το προμηθευθεί κάποιος αν θέλει να το αγοράσει?
      Θα πρέπει να γνωρίζεις πως το Hongmi (Red Rice), το μοντέλο που κυκλοφορεί είναι με TD-SCDMA και ΟΧΙ WCDMA που έχουμε στην Ευρώπη.
      Πολλοί περιμένουν να βγεί η έκδοση με το WCDMA αλλά δεν κυκλοφορεί ακόμη.
      Αυτό συμαίνει πως εάν το αγοράσεις θα δουλευει κανονικά στο 2G/GPRS/EDGE δύκτιο αλλά 3G όχι.

Εαν δε σε πειράζει αυτό μπορείς να το αγοράσεις αλλά η τιμή που αναφέρεις είναι για την Kινέζικη αγορά.
      Σε Resellers θα το βρείς παραπάνω .... πχ. merimobiles.com με το οποίο και συνεργαζόμαστε...
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H mobitechnologue έγραψε:

Θα πρέπει να γνωρίζεις πως το Hongmi (Red Rice), το μοντέλο που κυκλοφορεί είναι με TD-SCDMA και ΟΧΙ WCDMA που έχουμε στην Ευρώπη.
      Πολλοί περιμένουν να βγεί η έκδοση με το WCDMA αλλά δεν κυκλοφορεί ακόμη.
      Αυτό συμαίνει πως εάν το αγοράσεις θα δουλευει κανονικά στο 2G/GPRS/EDGE δύκτιο αλλά 3G όχι.

Εαν δε σε πειράζει αυτό μπορείς να το αγοράσεις αλλά η τιμή που αναφέρεις είναι για την Kινέζικη αγορά.
      Σε Resellers θα το βρείς παραπάνω .... πχ. merimobiles.com με το οποίο και συνεργαζόμαστε...
      Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία, είναι πάντως η πιο χαμηλή τιμή που έχω δει μέχρι τώρα από όσα sites έχω ψάξει. To θέμα του δικτύου δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα καθώς θα το χρησιμοποιώ μέσω WiFi . Θα ήθελα να μάθω επίσης αν γνωρίζετε πότε να περιμένουμε την ευρωπαική έκδοση και σε τι τιμή . Στο Merimobiles υπάρχει κάποιο εκπτωτικό κουπόνι για την αγορά του ή γενικότερα για οποιαδήποτε άλλη αγορά;
    • Διαφήμιση