καλησπερα σας! σημερα παρελαβα το redmi note 3 pro απο το banggood με τον snapdragon επεξεργαστη. το ανοιξα λοιπον το κινητο εβαλα μεσα την sim επελεξα σαν χωρα τον λιβανο (διοτι απο οτι καταλαβα εχει ξενη ρομ) μετα μου εβγαλε μια επιλογη για το micloud πατησα επομενο αμεσως μετα εβγαλε την επιλογη "ευρεση συσκευης" πατησα και σε αυτο επομενο κια επειτα το επομενο βημα ηταν "terms and conditions" πατησα σε αυτο agree και με ξαναβγαζει κανα απο την επιλογη micloud. Εχει κανα προβλημα το κινητο; μηπως ειναι κλειδωμενο και δεν ανοιγει αν μπορειτε να με βοηθησετε θα το εκτιμουσα πολυ! σας ευχαριστω
xiaomi redmi note 3 pro ανοιγμα
-
-
Καλησπερα και καλώς ήρθες,
ενα screenshot απο το Settings/About Phone θα βοηθούσε ... γιατί μάλλον μαιμουδο-rom έχει η συσκευή σου .. -
ναι δε μπορω να μπω καθολου μες στο κινητο στην αρχη ειναι αυτα που σου λεω, παταω agree στα terms and conditions και με ξαναβγαζει ξανα απο την αρχη απο την στιγμη που συνδεομαι στο wifi
-
οκ σορρυ το κανα επρεπε στην αρχη που με εχει επιλεγμενα ελληνικα να επελεγα αγγλικα
-
-
Από ότι φαίνεται έχεις unofficial rom. Στείλε ένα screenshot απο το Settings/About Phone όπως σου έιπε ο @Bodai .
Επίσης κάνε έλεγχο αν είναι κλειδωμένος ο bootloader δες εδώ Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Πια rom θα βάλεις εσύ πρέπει να αποφασίσεις. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα πρέπει να αλλάξεις την unofficial rom.
Αν θέλεις πλήρη ελληνικά θα πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις τον bootloader και να περάσεις την ελληνική rom, δες εδώ: Aλλαγή από unofficial σε official ρομ ή Ελληνική.(redmi note 3 pro)
Αν δεν χρειάζεσαι τα ελληνικά μπορείς να περάσεις μια official global stable ή dev που έχουν playstore. -
οριστε φιλε μου!! εσυ ποια μου προτεινεις να βαλω; σκεφτομαι για developer να βαλω, σε περιπτωση που ειναι unofficial πως μπορω να ξεκλειδωσω το bootloader? επισης ο bootloader ειναι κλειδωμενος
-
Συμφωνώ, αν θέλεις να ξεκλειδώσεις τον BL βάλε την Redmi Note 3 Qualcomm Latest China Developer Version από εδώ http://en.miui.com/a-234.html με τον αυτό τον οδηγό Aλλαγή από unofficial σε official ρομ ή Ελληνική.(redmi note 3 pro). Στον ίδιο οδηγός θα βρεις και πως να ξεκλειδώσεις τον bootloader έτσι ώστε μετά να μπορείς να περάσεις την ελληνική rom.
Επίσης από τον ίδιο οδηγό δες τις επιλογές για rom:
a)Official Κινέζικη stable. Αγγλοκινέζικη ρομ με κινέζικες εφαρμογές χωρίς playstore.
b)Οfficial Global stable. Πολλές γλώσσες, δεν έχει Ελληνικά , έχει playstore.(πιστεύω θα μπει Ελληνική γλώσσα σύντομα)
c)Official Global developer. Πολλές γλώσσες +Ελληνικά(προς το παρών κάλυψη 35%)με playstore .
d)Οfficial Κινέζικη developer. Αγγλοκινέζικη ρομ με κινέζικες εφαρμογές χωρίς playstore
e)Multi rom. Έχει Ελληνική γλώσσα αλλά είναι η ρομ με τα περισσότερα προβλήματα.Για μένα ακατάλληλη. -
εγινε φιλε μου!! σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο που διεθεσες αν και σκεφτομαι τωρα ετσι οπως μου το εστειλες να περασω Οfficial Global stable διοτι χρειαζοαμαι το κινητο και εφοσον οπως μου αναφερεις στο μελλον μπορει να μπουν ελληνικα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0