Διαφήμιση

Βοήθεια σε επιλογή μοντελου και ερωτήσεις για καταστημα

• Βοήθεια σε επιλογή μοντελου και ερωτήσεις για καταστημα

Καλησπέρες σε όλο το forum! Επειδή είμαι αρκετά αναποφάσιστος και ψείρας, είμαι κοντά στην αγορά ενός redmi 3 που είναι περίπου στα 150€. Είδα και το Mi 4c στα ίδια λεφτά, αξίζει να τα συγκρίνω;Παίζει να πάρει κάνα upgrade σε marshmallow/nougat στο κοντινό μέλλον; Επίσης όσων αφορά το κατάστημα είναι ένα κλασικό skroutzstore το οποίο δεν λέει ποια rom θα έχει και απλά λέει ότι έχει Ελληνικό menu. Θα υπάρξει κάποιο θέμα αν μου ρθει με unofficial; ή απλα περισσότερο χρόνο μετά; Επίσης αν χρειαστεί μετά να το πειράξω χάνεται η εγγύηση (2 χρόνια μου είπαν) ή καμία σχέση;;

Υ.Γ: Αρκετά νουμπας όσων αφορά τον χώρο του κινητού αλλά προγραμματιστής είμαι όποτε πιστεύω δεν θα 'χω θέμα στο πείραγμα μετά αλλά θα ήθελα να το αποφύγω όσο μπορώ, δείξτε επιείκεια.
    • Ναι άρχισα να τα βλέπω, επίσης ανάμεσα σε redmi 3s(2gb) και Mi4c(2gb) ποιο θα επιλέγατε; Απο ότι είδα τα Mi ειναι τα flagship της xiaomi και τα redmi τα "οικονονμικά" της και άρχισα να σκέφτομαι την αγορά ενός Mi4c 2gb/16gb τώρα που εχει πεσει στα πατωματα η τιμή του.
    • Διαφήμιση
    • εγω προτιμησα το note 3 special edition στα 157 ευρω απο geekbuying...νομιζω οτι εχει τρομερο vfm κ απο επιδοσεις στο antutu χτυπαει στα ισια το galaxy s6 edge...
      Μi Mix 2